Utilizarea tag-urilor in blog

Shares

Ce sunt tag-urile ?

Tag-urile sunt cuvintele cheie relevante care definesc o discutie (un articol dintr-un blog in cazul de fata). Aceste cuvinte vor insotii mereu post si vor face trimitere care alte article in care s-au folosit aceste tag-uri.

Exeplu : intr-un articol despre optimizarea unui site pentru motoarele de cautare se pot folosii urmatoarele tag-uri : seo, motoare de cautare, google, optimizare site, promovare web .

Utilizarea in mod corect a tag-urilor intr-un blog este foarte importanta din punct de vedere seo, acest lucru ajutand enorm la structura interna a link-urilor (internal linking). In unele cazuri se pot folosi si sinonime pentru cuvintele utilizate in continutul articlelor din site.

Utilizarea in mod gresit a tag-urilor

In randul blogurilor citite de mine am vazut ca multi bloggeri folosesc numele propriu ca tag sau numele domeniului pe care se afla acel blog. Daca in jurul acelui nume sau domeniu in timp se creeaza in brand , la ce ar mai folosi utilizarea lui ca tag ? Oare cu ce m-ar ajuta adaugarea tag-ului dcosmin la fiecare articol scris de mine ? Cu ce l-as putea socia daca nu cu tot blogul meu ? Daca intr-un post se face referinta la un alt site / blog , utilizarea acest nume de domenii ca tag-uri ar fi bine venita.

NU este indicat folosirea unui numar mare de cuvinte cheie pentru a defini un post din blog, oricare ar fi el si oricat de mare ar fi. Fiecare tag genereaza un link in orice site, iar folosirea acestora intr-un mod abuziv pentru a genera un numar cat mai mare de link-uri a caror pagini sunt lipsite de continut duc la penalizare din partea motoarelor de cautare, acestea fiind catalogate ca SPAM din puct de vedere seo.

Utilizarea intr-un mod corect a acestei functii poate ajuta la cresterea valorii google bounce rate .

Tu cum folosesti tag-urile in blogul tau ?

Leave a Comment:

3 comments
Promovare Seo Site says 13 years ago

cata dreptate ai ๐Ÿ˜€

Reply
Seiru says 11 years ago

Cosmin, din cate stiu eu, tag-urile genereaza automat continut duplicat, de sa mai utilizez astfel de etichete care ma pot duce asisderea la penalizari?

Reply
Cosmin Daraban says 11 years ago

treaba cu continutul duplicat se poate rezolva ๐Ÿ˜‰

este ok sa folosesti tag-urile cu cap

Reply
Add Your Reply