Category Archives for e-commerce

cosmin daraban tecomm

Arta fidelizarii clientilor – de la simplu utilizator la ambasador de brand – TeCOMM 2016

Shares

In cadrul TeCOMM 2016 unul dintre cele mai importante evenimente de ecommerce din Romania, am avut ocazia sa vorbesc despre “Arta fidelizarii clientilor – de la simplu utilizator la ambasador de brand”, in zona de Start-up. Cum de multe ori am spus faptul ca magie exista doar in filme, vise si povesti, si de aceasta data am vorbit despre principalele activitati si actiuni, care uneori par banale, dar pe care foarte putini proprietari de afaceri le pun in practica dupa care sa isi masoare rezultatele.

[slideshare id=67827486&doc=artafidelizariiclientilor-delasimpluutilizatorlaambasadordebrand-161029075254]

academia de ecommerce

Academia de eCommerce by Silkweb – Editia 1

Shares

Dupa aproape un an de discutii si planificari, am reusit sa organizam primul eveniment din seria Academia de eCommerce by SilkWEB. Din lipsa de timp, prea multe detalii in scris nu am sa dau, pentru ca le poti auzi si vedea in inregistrarea video de la prima editie care a avut loc in Baia Mare si la care au participat peste 30 de persoane + intreaga echipa SilkWeb ­čÖé

Si prezentarea

Pentru mai multe sugestii si intrebari, ma poti contacta sau poti lasa un comentariu ­čśë

black friday 2014

BLACK FRIDAY 2014 – Vanzari Record

Shares

Cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de vanzari online au fost invitati intr-o editie speciala a emisiunii iLikeIT, pentru a discuta despre unul dintre cele mai asteptate evenimente: BLACK FRIDAY 2014.

 

Invitatii acestei editii speciale au fost:

  • Iulian Stanciu: emag.ro
  • ┬áCristina Popa: fashiondays.ro
  • ┬áMarian┬áAlecsiu: f64.ro
  • ┬áMihai┬áCune: autovit.ro
  • ┬áDan Vidrascu: elefant.ro
  • ┬áCatalin Florea: watchshop.ro
  • ┬áRadu┬áAndrei: gpec.ro

Citeste mai mult

trafic continut ecommerce

Impactul continului asupra traficului in eCommerce 2014

Shares

Impactul continului asupra traficului in eCommerce – prezentare sustinuta la Scoala De Vara GPeC 2014.

Acesta a fost numele prezentarii sustinute de mine in anul acesta la Scoaa de Vara GPeC 2014. Pentru cei care vor sa revada aceasta prezentare, dar si pentru cei care nu au fost in sala, in continuare pot viziona prezentarea si inregistrarea video.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Aqzm4CmfMmk[/youtube]

[slideshare id=38643733&doc=impactulcontinuluiasupratraficului-gec2014-140903080110-phpapp02]

tecomm 2014

Proprietarii de magazine online investesc dublu in mentenanta afacerilor lor

Shares

Mi-am permis sa pun un scurt interviu cu mine, dat pentru organizatorii TECOMM, eveniment la care si in acest an am onoarea de a fi speaker.

├Än ultimul an, pe pia┼úa comer┼úului online a ap─ârut o nou─â tendin┼ú─â. Marii juc─âtori ┼či nu numai au ├«nceput s─â se adapteze din ce ├«n ce mai mult utilizatorilor, cerin┼úelor acestora. Astfel, antreprenorii care au ales s─â aib─â un magazin pe internet investesc dublu sau poate chiar triplu, ├«n unele cazuri, ├«n mentenan┼ú─â ┼či ├«n suport. Cosmin D─âr─âban (SilkWeb), unul dintre speakerii edi┼úiei de anul acesta a TeCOMM Cluj, sus┼úine c─â ÔÇťJuc─âtorii de pe pia┼úa de comer┼ú online au ├«nceput s─â se adapteze nevoilor clien┼úilor lor. Dac─â p├ón─â anul trecut ei ├«mbun─ât─â┼úeau site-urile ├«n func┼úie de preferin┼úele lor, acum deja discut─âm despre modific─âri aduse ├«n urma analiz─ârii feedback-ului din partea clien┼úilor, utilizatorilorÔÇŁ.Citeste mai mult

1 2 3 7