Category Archives for social media

Hitch.me matrimoniale pentru utilizatorii LinkedIn

Shares

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EnX_kEKe-3o&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]

Pornind de la premisa ca si utilizatorii preocupati mai mult de networking profesional pe reteua LinkedIn au o viata personala, Naveed Nadir consultant Microsoft a venit cu ideea de a uni intalnirile cu scop personal si preocuparile profesionale prin intermediul retelei Hitch.me . Asadar hitch.me este prima platforma de matromoniale destinata profesionistilor.

Fondatorul Naveed Nadir declara : “Sunt foarte multe site-uri de dating pe internet dar cei mai multi utilizatori mint si creeaza profile false, cu LinkedIn insa, oamenii au un sentiment de securitate si se simt mai confortabil in retea“ .

Autentificarea pe acest site de face prin intermediul contului de LinkedIn, toate informatiile contului tau fiind transferate pe hitch.me , iar pentru a pastra aspectul profesional pozele de profil ale utilizatorilor nu pot fi schimbate.  Avand acces la toate informatiile din contul tau, platforma iti poate face recomandari de persoane compatibile.Citeste mai mult

facebook ecommerce

Social media in comertul online


Cand vorbim de social media, multe ganduri se indreapta spre Facebook – fenomenul anului in Romania unde numarul utilizatorilor a ajuns in jur de 4 milioane, iar la nivel mondial reteaua a depasit 800 de milioane de utilizatori. Tot in 2011 personal am observat miscari mari in piata de comert online din Romania, unde numarul magazinelor online este intr-o continua crestere, vanzarile acestora sunt la fel in crestere, semn ca romanii au inceput sa capete incredere in acest timp de comert.Acum Facebook a devenit o importanta sursa de trafic pentru foarte multe magazine online, in specil pentru magazinele care vand produse pentru femei. In Google Analytics putem obseva ca vizitatorii ajuns in magazine din retelele sociale au un alt comportament si o alta rata de conversie fata de cei proveniti din motoarele de cautare.

Citeste mai mult

Facebook and Twitter

Despre Tweet, ReTweet, Like si Share

Shares

Putin despre elementele principate de social media din Romania, cum cele mai simple functii aduc  o adiere de spam si de bagare in seama (stiu ca suna urat dar asa e) din partea asa zisilor “experti”.

Desprea Twitter in general nu am sa spun prea multe pentru ca mai jos pun filmuletul lor de prezentare (asta pentru incepatori) , pt cei care nu stiu ca Twitter este o retea de socializare (mai mult informare) aparuta in 2006 si poate fi comparata si cu un micro-blog, deoarece permite postarea unui mesaj de 140 de carcatere, care poate fi vazut de catre cei care te urmaresc (Followers).

Pe scurt : daca n-ai nimic interesant de spus sau daca crezi ca nimeni nu e curios de ce vrei sa spui, ce faci etc. n-are rost sa-ti faci cont pe Twitter.

O mica statistica despre Twitter :Citeste mai mult

social-networks

Prea Mult Social Media In Paginile Web

Daca acum un an am prezentat cum sta treaba cu retelele sociale sau am vorbit despre promovarea afacerii in retelele sociale, azi am sa vorbesc despre cum folosirea in exces a elementelor de socializare ne poate distruge afacerea din online.

Se stie, social media a luat o amploare mare in ultimul timp asa ca majoritatea proprietarilor de site-uri incearca sa foloseasca la maxim acest lucru intr-un mod mai mult sau mai putin corect.

Citeste mai mult

social-networks

Revolutia Retelelor Sociale II

Shares

Social Media incepe sa fie din ce in ce mai important in planul de marketing si promovare al oricarei companii din lume. Daca nu demult am vazut cum sta treaba cu retelele sociale sau cum ne promovam afacerea in cardul retelelor sociale , acuma a venit timpul sa prezint o statisca mai recenta legata de acest fenomen numit Social Media.

Statistici pe scurt :

Citeste mai mult