• You are here:
  • Home »
  • chestionare / sondaje

Category Archives for chestionare / sondaje

silkmart-e-commerce

Silkmart – Solutii Pentru Magazine Online

Avand in vedere dezvoltarea continua a comertului online suntem pe ultima suta de metri cu lansarea ultimului produs al firmei SilkWeb si anume Silkmart – aplicatia pentru magazine online . Siteul este finalizat in promportie de 90% , urmand a definitiva unele texte,  iconurile pentru module cu explicatii si pachete de baza.

Pentru ce si pentru cine ?

Am dorit sa dezvoltam un site simplu de utilizat pentru orice posibil client al unui magazin online, dar in acelasi timp util, astfel incat vizitatorii interesati de acest serviciu sa-si poata configura usor magazinul dorit cu modulele prezentate de noi. Fiecare modul urmeaza a fi personalizat printr-un icon propriu si o scurta descriere pe intelesul tuturor. Se poate observa ca fiecare actiune din site este explicate printr-o propozitie sus in top. Momentan in prima pagina sunt prezente 3 pachete de baza, pe care clientul le poate modifica dupa necesitatile fiecaruia.

Ne dorim sa oferim cele mai bune solutii pentru magazinele online, astfel in limita timpului disponibil sau la cererea clientilor vom dezvolta periodic noi module de functionlitate a magazinelor virtuale create pe platforma proprie Silkmart, iar informatii despre aceste module pe blogul firmei SilkWeb in categoria comert online.

Idei noi si sugestii legate de aceasta aplicatie sunt mai mult decat binevenite.

[poll id=”7″]

Parerea ta conteaza

Shares

sondajeDin dorinta de a perfectiona cat mai mult proiectele clientilor si pe cele personale, am ajuns la concluzia ca cel mai bine este ca publicului ( mai ales cei din domeniu ) sa-si poata exprima parerea pro sau contra asupora unora dintre acestea.

Astfel participarea interactiva prin comentarii si raspunsuri pentru anumite sondaje va fi benefica pentru toti cei care vor un mediu online cat mai “curat si sanatos” in Romania. Periodic voi publica chestionare si sondaje cat mai interesante pe diferite teme legate de internet, seo, marketing online etc. , ale caror rezultate pot fi oricand vazute aici. Oricare dintre noi suntem curiosi de anumiti factori de decizie in rezolvarea unor probleme legate de proiectele nostre online. Numai printr-o participare activa a celor din domeniu sau a celor interesati de utilizarea proiectelor respective se poate ajunge la un produs finit bun.

Eu cu ce ma aleg din asta ?

Eforturile tale nu raman ne rasplatite, astfel vor fi activate comentariile la subiect cu orice  anchor name , acest blog fiind dofollow, utilizatorii care dau cele mai bune comenturi pot cere postarea unui banner 125*125 pe acest blog, iar periodic se va extrage castigatorul unui banner cu 50.000 de afisari pozitionat pe anunturi-az.ro in categoria dorita.

Pe viitor premiile se pot transforma in tricouri personalizate dupa pretentiile utilizatorului sau stick-uri de memorie.

[poll id=”2″]