Se apropie 1 mai – ziua muncii

Shares

In 1889 Congresul Internationalei Socialiste a decretat date de 1 Mai ca fiind Ziua Internationala a Muncii. Cu trecerea timpului sindicatele mai multor tari au hotarat ca data de 1 Mai sa fie libera, iar manifestarile pentru acest eveniment au capatat amploare tot mai mare in fiecare an.

Romani au sarbatorit acest eveniment pentru prima data in 1890 prin manifestatii pe bulevardele oraselor. Dupa 1990 aceste evenimente au suferit schimbari radicale , manifestarile de 1 Mai Muncitoresc fiind transformate in iesi in aer liber la mici si bere, mini vacante la munte sau la mare.

Castiga 6 zile la mare

Orice persoana juridica poate participa la acest concurs, singura conditie principala fiind achizitia tichetelor de vacanta Cheque vacances de la compania Cheque Dejeuner Romania.

Prin intermediul sloganului „1 Mai Dejeuneresc”, Cheque Dejeuner Romania anunţă startul tombolei „Cheque vacances şi Eurolines te rasplatesc cu un sejur de 6 zile la mare!” un aşteptat moment pentru clienţii sai.

Prin acest program cele doua companii doresc sa sprijine promovarea turismului din Romania si a tichetelor de vacanta.

Bonurile de vacanta permit salariaţilor romani să se bucure de petrecerea concediilor pe întreg teritoriul Romaniei, avantajul major fiind utilizarea acestora ca plata a serviciilor turistice (achiziţionarea de pachete turistice, cazare, alimentaţie publica, transport, tratament balnear, agrement etc).

Eu am fost saptamana trecuta la team building prin Maramures cu intreaga echipa SilkWeb , iar de 1 Mai inca nu stiu ce fac, imi dai niste  idei ? Tu ce ai de gand sa faci ?

Leave a Comment:

5 comments
Alter Ego Blog says 14 years ago

In 8889 ?! 🙂 Pai pana atunci suntem oale si ulcele 🙂

Reply
Cosmin Daraban says 14 years ago

deja am corectat 😛

Reply
Florin Buda says 14 years ago

E bine de subliniat faptul că “1 mai” apartine socialismului si nu comunismului cum este des interpretat in România 😉

Reply
Annamaria Somay says 14 years ago

Voi sarbatori carandu-ma la tara. In mijlocul naturii, la aer curat… Departe de partidele politice care s-au obisnuit sa de-a cu micu’ dupa cetateni sau penibilele mitinguri organizate de sindicate…

ps: cu toate ca anu’ asta PSD a primit ordine de la Bucale sa… “ciocu mic”, PNL sufera deci nu sarbatoreste, iar PD-L e prea ocupat cu gasirea unui “cantindat” pentru primarie… 🙂

Reply
Cosmin Daraban says 14 years ago

asa e cel mai bine, departe de oras, departe de stres

Reply
Add Your Reply