Gazduire web si concursuri SEO

Shares

Cand am vorbit despre SEO si despre cum faci o campanie de link building nu am mentionat si treaba cu , concursurile seo – o buna metoda de a obtine link-uri de calitate spre pagina ta.

In zilele de azi e tot mai greu sa te lansezi pe o piata tot mai aglomerata pe zi ce trece, asa ca tot mai multe firme apeleaza la fel si fel de campanii de promovare printre care si concursurile premiate cu servicii / produse de portofoliul lor.

La un astfel de concurs a apelat si eGazduireWeb , firma care ofera servicii de gazduire web , astfel in decembrie 2009 , a lansat un concurs pentru bloggeri , premiile constand intr-un domeniu .ro , un domeniu .com, .net, .eu si gazduire web gratuita timp de 6 luni. Se pare ca acest concurs a avut succes incat acuma administratorul firmei te trimite la concertul AC/DC printr-un nou concurs, unde premil este un bilet la concertul trupei AC/DC din 16 mai 2010.

Se stie faptul ca promovarea prin articole pe bloguri este foarte eficienta (continutul blogurilor fiind foarte bine vazut si indexat de catre Google), atat pentru crearea brandului cat si pentru motoarele de cautare.

Multi considera ca acest tip de concursuri reprezinta black hat seo , tu ce parere ai ?

Leave a Comment:

6 comments
Cosmin Daraban says 14 years ago

batalia dintre Microsoft vs Apple nu are legatura cu SEO

Reply
Dorin Stef says 14 years ago

Concursurile seo sunt eficiente pentru ca ofera premii dimensionate dupa publicul tinta. Multi bloggeri au prins ideeat si ofera la randul lor premii pentru vizitatori, marindu-si astfel traficul in mod real.
Cosmine, te-am adaugat in blogroll, pe http://dorinstef.blog.com/
la sectiunea Club IT (bm)

Reply
Cosmin Daraban says 14 years ago

Traficul uni site generat de concursuri este artifical si doar pe perioada concursului, eu urmaresc un trafic organic de calitate.

Multumesc pentru adaugare in blogroll.

Reply
Mr.B. says 14 years ago

E foarte buna metoda aceasta, foarte multi bloggeri apeleaza la ea si mai nou vad ca si firmele. Chiar daca iti aduce trafic [ mai mult ] pe perioada concursului e vorba de raspandirea blogului/numelui firmei respective si asa mai departe. Prin aceasta metoda te poti bucura si de mai multa popularitate pe viitor.

Reply
Sergiu says 14 years ago

Da,este adevarat,aceste concursuri iti aduc trafic pe site,dar parerea mea este ca 100% se considera black hat seo!

Reply
Cosmin Daraban says 14 years ago

nu se poate spune ca e chiar 100% back hat seo, e mai gri asa , nici alba nici neagra ๐Ÿ™‚

Reply
Add Your Reply