seo

Cum Faci O Campanie De Link Building

Shares

Unii zilnic altii periodic desfasoara campanii de link building ( adica duc link-uri spre site-urile proprii sau ale clientiilor ) pentru a obtine o pozitie buna in motoarele de cautare, in special Google.

Sa vedem cum se face si unde se face

Relevanta : este primul lucru si cel mai important care conteaza in aceasta campanie. Un exemplu de link relevant ar fi in acest context : daca tu au un magazin online cu articole sportive, te intereseaza doar link-uri din site-uri sau bloguri de pe aceasta nisa. Un link provenit dintr-un articol unde se vorbeste despre adidasi sau haine sport transmite o putere mai mare decat un link provenit dintr-un articol / site legat de piata imobiliara sau orice alt domeniu total diferit de afacerea ta.

Aici relevanta este ok si pentru useri. Daca omul este interesat de piata imobiliara, clar ca nu vrea sa-si cumpare un sort sau o pereche de tenisi, ci foarte probabil vrea sa vanda sau sa cumpere un imobil, de aceea link-ul la care este trimis trebuie sa fie relevant cu dorinta lui.

Directoarele web ajuta tot mai putin in obtinerea unor rezultate spectaculoase in ultimul timp pentru cuvintele cheie cu o concurenta ridicata. Cu toate aceste ele nu trebuie neglijate. Inscrie-ti site-ul tau in cele mai importante directoare web ( fara a pune un back link spre cei care cer acest lucru obligatoriu ) si nu uita de dmoz. Inscrierea trebuie facuta corect, in categoria dorita si utilizad mai cuvinte (ancore) diferite.

Schimbul de link-uri. Tot in aceste directoare se pot gasi foarte usor parteneri din nisa dorita pentru a efectua schimb de link (despre schimbul de link-uri am sa discut alta data). De asemenea cautand in google puteti gasi multi parteneri interesati sau nu de link exchange.
IMPORTANT: inainte de a cauta parteneri pentru schimbul de link promovati site-ul cat de mult se poate, nimeni nu accepta un astfel de schimb cu un site nou lansat.

Teoretic acestea sunt cele mai simple metode de a obtine link-uri spre pagina ta. Pentru a afla mai multe informatii despre acest domeniu urmareste acest blog .

Acest articol ar fi o complecatare pentru sfaturi de baza seo .

Leave a Comment:

7 comments
Gazduire web si concursuri SEO says 14 years ago

[…] am vorbit despre SEO si despre cum faci o campanie de link building nu am mentionat si treaba cu , concursurile seo – o buna metoda de a obtine link-uri de […]

Reply
SEO - moartea directoarelor web says 14 years ago

[…]  directoarele web reprezinta cea mai simpla metoda de a face o campanie de link building . Aceasta metoda invechita si tot mai ineficienta din punct de vedere seo este practicata pe bani […]

Reply
Alex says 13 years ago

cea mai simpla metoda la mine, fara directoare web si dmoz a fost ca am avut articole interesante care altii au facut link spre ele. In orice afacere poti scrie…titi trebuie un amarat de blog si oricine poate sa faca acest lucru. Trebuie sa te defnesti tu de pleava din nisa ta.

Asta e cea mai simpla, nu prea trebuie sa depui efort si este si cea mai buna metoda care da rezultate.

“Directoarele web ajuta tot mai putin in obtinerea unor rezultate spectaculoase in ultimul timp pentru cuvintele cheie cu o concurenta ridicata” – Aici mi-a placut, mare dreptate ai cu chestia asta.

Reply
Cosmin Daraban says 13 years ago

Aceasta ar fi cea mai indicata metoda de link building, prin a atrage back link-uri spre articolele de calitate, doar ca in ultimul timp sunt tot mai putini cei ofera un back link, chiar daca iti copiaza informatiile nu pun sursa, nici macar pe twitter nu se foloseste RT

Reply
Black hat SEO prin RO Social Bookmarks says 13 years ago

[…] ca munca multa saracia romanului, aceasta firma nu a mai avut timp sau chef sa faca o campanie de link building , asa ca au facut repede RO Social Bookmarks plugin pentru WordPress si Joomla, in care au […]

Reply
Social media in comertul online says 12 years ago

[…] (butonul Like de la Facebook fiind cel mai utilizat). Un simplu Like poate echivala cu un backlink pentru […]

Reply
BIJBOC says 11 years ago

M-ai lamurit bustean! Cum se face….? Aaaaa?

Reply
Add Your Reply