Promovare web prin articole online

Shares

De la un post mai vechi, despre cum faci o campanie de link building am decis sa vorbesc despre articole online .

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a promova un site este postarea de articole in directoarele care permit acest lucru. Desi presupune mai multa munca si eventual costuri mai mari, link-urile provenite din articolele online par sa fie mai bine vazute de catre motoarele de cautare.

Treaba cu directoarele web este tot mai “rasuflata” pe zi ce trece, dar nu trebuie neglijata cand vobim despre seo .

Dece sunt mai bune directoarele de articole ?

Cum am spus si mai sus , acest timp de promovare presupune un volum de munca mult mai mare, decat simpla postare a unui site intr-un director web. Aceasta diferenta de munca si creativitate este rasplatita si de catre google. Am spus “creativitate” pentru ca este foarte important ca fiecare articol adaugat intr-un site sa fie diferit, nu facem un articol si dam copy-paste in toata lista pe care o avem. Este foarte important sa avem articole curate si diferite.

Cum scriem un articol ?

Pentru a scrie corect articole ai nevoie de putina creativitate si sa cunosti foarte bine site-ul care vrei sa-l promovezi. Practic in fiecare articol vorbesti despre povestea acelui site: dece e bun, ce ofera, cui se adreseaza , noutati din domeniu , etc.

Utilizarea cuvintelor cheie este foarte importanta, in acest sens trebuie stabilite prioritatile si sinonimele acestora si cuvinte relevante. Exemplu : daca se vrea promovarea site-ului unui agentii de turism, in continutul articolului se pot folosii urmatoarele expresiile : oferte turistice, vacante, sejur, servicii turism, urmate de locurile geografice sau orase.

Directorul de articole online , permite adaugarea acestor tipuri de articole cu , cod HTML , iar link-urile sunt dofollow. Pentru adaugarea unui link in articol trebuie folosit acest cod : <a href=”http://www.domeniu.ro”>link ancora< /a >

Leave a Comment:

10 comments
Andreea Maruntelu says 13 years ago

Mai exista si alte site-uri care sa permita postarea de articole online, in afara de cel pe care l-ai mentionat? Poti sa mai dai cateva exemple?

Reply
albertynos says 13 years ago

Frumos articolul si pus la punct din toate punctele de vedere cum se spune.. 10+ , Da Andreea ar mai fi cateva site-uri de genul, incearca o cautare pe google la cuvintele “articole online” si o sa gasesti cateva site-uri eu unul iti recomand http://www.addarticol.eu poti scrie despre orice!

Reply
Ionut MARINA says 13 years ago

Bun articolul. Sugestie in continuarea materialului, daca este permis, adaug o legatura http://goo.gl/dC1xp – “Promovarea prin comunicate de presa, stiri si articole…”.
De foarte multe ori intalnesc situatia urmatoare, citez: “nu facem un articol si dam copy-paste in toata lista pe care o avem.”… exact pe dos se intampla “facem si dam copy-paste” – inca nu s-a inteles ca acesta situatie nu avantajeaza pe nimeni – nici pe cel care publica acel articol si nici pe cel care accepta materialul in sit-ul respectiv.
Un articol cu un continut unic postat pe un site in sectiunea potrivita asigura o mai buna vizibilitate in online si prezenta in top-ul motoarelor de cautare. Pentru materialele postate, link-urile sunt do-follow – promoafaceri.com.
Multumesc si succes!

Reply
Parfumuri online says 12 years ago

Excelent articolul, am cautat creat o lista cu directoare de articole din pacate este inca mica dar promit sa o maresc si daca sunteti interesati sa o postez si aici. Ideea este excelenta si am inceput sa o exploatez. Multumesc si multa bafta.

Reply
Cristina says 12 years ago

E foarte interesant articolul. M-ar interesa si pe mine si alte site-uri ce permit adaugarea de articole online cu optiune dofollow. Stie cineva?

Reply
vali says 12 years ago

voi introduce si eu pachetul acesta bazat pe articole

Reply
Cosmin Daraban says 12 years ago

multa bafta 😉

Reply
vali says 12 years ago

Ms mult si tie la fel caci dupa cum vad esti destul de vechi in online.

Reply
Ixhapasoepatie says 11 years ago

Cred ca singura meodta eficienta de monetizare a unui astfel de blog este continutul platit. Fiind un blog de nisa si cu articole de calitate, traficul este limitat, asa ca orice alta forma de publicitate nu ar aduce bani. Google AdSense e bun, asa cum bine spune si Alex, doar pentru bloguri cu trafic foarte ridicat.Ar fi bine sa existe un articol post-etapa cu link-uri catre toate rezumatele extinse. Ceva in genul articolului de mai sus, dar care sa abordeze si celelalte meciuri ale etapei (chiar si fara alte comentarii). Spun asta pentru ca, de exemplu, nu am timp sa caut rezumate extinse pe n site-uri.

Reply
Mihaela says 10 years ago

Interesant si util articolul. Pe mine m-ar interesa sa stiu cum este mai bine: sa scrii mai multe articole pe acelasi director de articole sau cate un articol pe fiecare director?

Reply
Add Your Reply