seo

Costuri Pentru Serviciile SEO

Shares

Deja aproape toata lumea stie ce reprezinta serviciile seo si aproape toti proprietarii de site-uri au nevoie de aceste servicii, doar ca o parte nu stiu ce costuri implica.

Avand in vedere faptul ca zilnic apar sute de noi pagini web pe fel si fel de nisa automat creste concurenta pentru cei deja prezenti in piata, sau luat invers pentru cei noi intrati in treaba cu online-ul este tot mai greu sa-si dezvolte afacerile in acest mediu daca  nu dispun de un buget decent.

Mai departe am sa explic in cateva cuvinte si fara termeni tehnici motivele pentru care merita platite aceste servicii, care pot fi considerate ca o a doua investite in online alaturi de site-ul tau.

Inca nu am cunoscut acel proprieter de site care nu-si doreste sa castige bani cu acel site sau retea de site-uri. Poti afla mai multe despre monetizarea paginilor web .

Dece se platesc serviciile SEO ?

In primul rand pentru orice site conteaza foarte mult continutul bine optimizat, care daca nu esti destul de priceput s-ar putea sa nu-l faci destul de “digestiv” pentru google. Ma intreb, oare cine se ocupa gratuit de seo si continutul unui site ?

Daca intr-un sfarsit ai rezolvat treaba cu continutul site-ului tau, cat de bine sti filtra continutul duplicat ?

Sti ca pentru a promova cat mai bine un site ai nevoie de alte site-uri da ?! Ei, daca vrei sa te promovezi pe alte site-uri, lucru care te poate ajuta extrem de mult ar fi indicat sa platesti. Nu uita, TOTI si-au creat site-uri pentru a castiga, dece te-ar ajuta pe tine gratuit ? Eu ti-am spus cum poti face o campanie de link builing .

Cate comunicate de presa care promoveaza alte pagini web sau magazine online ai primit ? Oare cine ar scrie gratuit aceste comunicate sau diferite articole online despre afacerea ta ?

Pe masura ce rezolvi anumite task-uri din acest ciudat serviciu SEO , pe langa verificarea zilnica a traficului pe site in Google Analytucs, poti arunca o privire si peste bounce rate , pentru a stabili calitatea acestui trafic .

Stimati clienti , daca ati hotarat sa va vindeti serviciile / produsele pe internet nu mai dati crezare ofertelor venite de la “expertii seo care isi presteaza serviciile aproape gratis pentru ca nu ei vor fi dezamagiti de esecul dvs. , si tot dvs. veti fi dezamagit de mediul online in care ati sperat sa va creasca afacerea.

Pe internetul romanesc sunt destule firme serioase care ofera servicii seo care isi dau interesul pentru a obtine rezultate cat mai bune pentru clienti.

Leave a Comment: