Tag Archives for " seo "

cumimifacmagazinonline.ro

Afla Cum Sa-ti Faci Un Magazin Online

Shares

Stiu ca sunt multi cei care doresc sa isi faca un magazin online si amana statrul acestuia din cauza faptului ca nu gasesc raspunsuri la intrebarile din acest domeniu. Probabil acesta a fost unul din motivele pentru care Liviu Taloi a luat initiativa de a da startul acestui proiect, care se vrea a fi o sursa de raspunsuri pentru orice neclaritati din zona e-commerce.

Proiectul are un nume simplu si sugestiv : cumimifacmagazinonline.ro (salveaza si distribuie acest link !)Citeste mai mult

google-adwords

Cum folosim Google AdWords in SEO

Shares
Cu totii stim sau ar trebui sa stim ca in 2012 promovarea unui proiect strict prin SEO nu mai este suficienta. Utilizarea serviciului Google AdWords pare a fi tot mai frecventa in ultima perioada, iar cel mai important lucru din toata ecuatia asta este ca testand si masurand rezultatatele obtinute de ambele metode de promovare putem combina aceste servicii in avantajul nostru.

Timpul de obtinere a unor rezultate vizibile din SEO devine tot mai mare, asta datorita numarului mare de situri care apar, datorita faptului ca o parte din firmele concurente investesc bani in acest serviciu si nu in ultimul rand pentru ca motoarele de cautare au inceput sa favorizeze continutul publicat pe retelele sociale. Deci masurarea si interpretarea rezultatelor dureaza ceva mai mult timp.

Campaniile Google AdWords pot sa ofere rezultate imediate, acestea putand fi masurate si interpretate in cel mai scurt timp, lucru extrem de important in strategia de promovare a unui proiect.

Citeste mai mult

rata conversie

Rata de conversie, urmatorul pas dupa SEO

Despre SEO am tot vorbit si eu si altii si o sa mai vorbim in continuare. Nu stiu cata lume stie ca serviciile de promovare web sunt menite sa aduca un trafic cat mai de calitate pe un site , adica acei vizitatori care sunt strict interesati de produsele / serviciile prezentate. Da spun sa aduca vizitatori nu clienti cum ar spune “expertii” . Citeste mai mult

Black hat SEO prin RO Social Bookmarks

Shares

Nu as fi crezut vreodata ca am sa scriu despre black hat seo , pentru simplu fapt ca este un domeniu care nu ma pasioneaza. Pentru cei care nu stiu care e treaba cu black hat seo …  se refera la tehnicile mai putin ortodoxe de a “prostii” motoarele de cautare, acestea fiind  aplicate de meseriasi de 2 bani din domeniu si dorite de cei pe care eu ii refuz in permanenta. “Expertii” spun ca prin aceste tehnici se obtin rezultate bune in termen scurt legate de buna pozitionare a unui site in SERPS dupa anumite cuvinte cheie, dar nimeni nu mai spune ca posibilele rezultate dureaza o scurta perioada de timp, pentru ca site-ul respectiv va fi raportat la Google si penalizat.Citeste mai mult

facebook dont like

Consecintele Crearii De Continut Online

Shares

Partile bune si fromoase legate de continutul web

Se stie si se vede faptul ca in ultimul timp toti din industria seo vorbesc despre crearea de continut original, legat de proiectele care se vor a fi promovate, imi amitesc ca am vorbit putin despre asta cand am discutat despre sfaturi de baza seo .

Da, e foarte important sa dam clientilor un continut cat mai proaspat si relevant cu serviciile sau produsele prezentate pe un site, sa explicam fiecare servicu in parte, sa prezentam istoria acestuia, sau modul de utilizare in detaliu a unui produs cumparat dintr-un magazin online,  cum este si foarte important sa promovam acest continut prin diferite medii, mai nou prin intermediul retelelor sociale.

Citeste mai mult

1 2 3 6