cumimifacmagazinonline.ro

Afla Cum Sa-ti Faci Un Magazin Online

Shares

Stiu ca sunt multi cei care doresc sa isi faca un magazin online si amana statrul acestuia din cauza faptului ca nu gasesc raspunsuri la intrebarile din acest domeniu. Probabil acesta a fost unul din motivele pentru care Liviu Taloi a luat initiativa de a da startul acestui proiect, care se vrea a fi o sursa de raspunsuri pentru orice neclaritati din zona e-commerce.

Proiectul are un nume simplu si sugestiv : cumimifacmagazinonline.ro (salveaza si distribuie acest link !)

O armata de specialisti (printre care si subsemnatul) din diferite domenii iti ofera raspunsuri la orice intrebari din domeniul comertului electronic. Daca ajugi pe acest site din simpla curiozitate ai grija cat timp petreci citind raspunsurile deja postate, pentru ca sunt sanse mari sa fi atras de acest domeniu si sa-si doresti si tu un magazin online ;).

Oare mai are rost sa amintesc ca aici se dezbat si probleme tehnice, de logistica pentru magazine, de marketing online, SEO, Google Analytics, uzability, social media si alte cuvinte deastea mai noi aparute in online-ul nostru ?

Raspunsuri misto gasesti si la intrebarile legata de platile online, returul produselor, planurile de afaceri, alegerea nisei, contracte cu furnizorii, legislatie. O functie misto este aceea ca poti aprecia sau nu raspunsurilor citite printr-un fel de like – dislike.

Ajuta si tu la dezvoltarea acestei comunitati din jurul e-commerce-ului din Romania prin postarea articolelor despre acest subiect pe conturile tale de social media.

Leave a Comment:

1 comment
Cornel says 11 years ago

Mersi mult de distribuire.Doream de mult o afacere online, insa aveam foarte multe intrebari si nelamuriri. Chiar este necesar sa gasesc raspunsurile la care multi nu doresc sau nu stiu sa raspunda. Imi v-a fi de mare ajutor. O zi frumoasa.

Reply
Add Your Reply