card avantaj

Credite fara dobanda de la magazinele online

Shares

Mai nou, magazinele online din Romania pe langa oferte, reduceri, promotii si ce mai fac ele pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti multumiti, ofera rate fara dobanda pentru produsele achizitionate online.

Card Avantaj

– este solutia aplicata de toate magazinele online din Romania, prin care, atat persoanale juridice , cat si cele fizice pot achizitiona produse cu plata in mai multe rate (1-24) , dobanda fiind 0 (ZERO) .

De ce dobanda 0 ?

– pentru ca in cazul de fata, magazinele virtuale sunt cele care suporta in totalitate cheltuielile legate de comisioane si dobanzi, totul pentru confortul si multumirea clientului. In functie de venitul fiecarei persoane, Card Avantaj permite achizitia de produse cu valori ridicate 10-15.000 lei, dar utilizatorii acestor carduri nu pot retrage banii numerar pentru a-i folosi in alte scopuri.

Calculul dobanzii:

  • 0% dobanda pentru cumparaturile cu plata in rate, in cazul in care rambursezi integral rata scadenta in perioada de gratie de pana la 45 de zile.
  • 0% dobanda pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant care are afisat sigla Visa sau MasterCard (in afara sistemului de rate) in cazul in care rambursezi in totalitate suma utilizata in perioada de gratie
  • 2,08% dobanda/luna pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, dobanda calculata din ziua efectuarii tranzactiei.

preluat de aici : http://www.cardavantaj.ro/intrebari-frecvente.html

Unde-i lege nu-i tocmeala

Politica legala de returnarea a produselor cumparate din magazinele online prin sistemul Card Avantaj, permite mici “artificii”. Clientii “binevoitori” pot cere returnarea sumei platite, beneficiind astfel de acei bani in numerar pentru care nu vor plati dobanda pe perioada stabilita.

Pe scurt :

Magazinele online care ofera posibilitatea de cumparare a produselor prin Card Avantaj sunt foarte vulnerabile acestor artificii. Printr-un simplu calcul pe perioada unei singure luni : 200 clienti cu o medie a cumparaturilor de 5.000 ron -> magazinul genereaza vanzari de 1.000.000 lei, iar daca acesta suma trebuie returnata, doar aici magazinul are o pierdere de 10% (10.000 lei). Dar la acesta pierdere se adauga si costurilor interne ale acelui magazin, plus investitiile in marketing.

In aceste condutii, cat crezi ca poate supravietuii un magazin online ?


Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply