Videoclip anti google

Shares

Clipul de mai jos, creat de o organizatie non-profit din California, critica politica de confidentialitate pe care o practica compania americana Google ce detine cel mai mare motor de cautare din lume.

Oragnizatia e cheltuit 25.000 de dolari pentru aceasta capanie. “Incercam sa avertizam atat Google cat si utilizatorii de incalcarile repetate ale Google privind viata privata a oamenilor”, spune Jamie Court, presedinte al Consumer Watchdog.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ouof1OzhL8k[/youtube]

Leave a Comment:

6 comments
vlad says 13 years ago

Adevarul este ca situatia a scapat de sub control. Google nu are limite in ceeea ce priveste informatia, o problema mai mare fiind faptul ca toata lumea incepe sa se bazeze pe aceste informatii “luate de pe google”, dar le valideaza cineva? multe sunt false inducand astfel lumea in eroare.

Reply
Manuel says 13 years ago

Buna treaba. Este cat se poate de adevarat ca Google, la fel ca orice alt motor de cautare si pe langa si ISP-urile , “stiu” pe unde circulam cu totii. Traiasca lipsa intimitatii..

Reply
Cosmin Daraban says 13 years ago

Asa e, sunt lucruri prea mari pentru a le mai controla cineva. Google ajuta pe toata lumea, da posibilitatea multora dintre noi sa faca bani, dar pentru toate astea.. pretul este mare.

Reply
Gabi C. says 13 years ago

…mda…sper sa nu se ajunga sa aflii despre tine chestii pe care nici tu nu le stii despre tine…

Reply
Cosmin Daraban says 13 years ago

personal cred ca asta e urmatoarea miscare din partea lor, sa ne prezica viitoul

Reply
Spot anti Google | Moldovan Cristian blog says 12 years ago

[…] a spus Jamie Court, prețedinte al Consumer Watchdog. sursa: Cosmin Daraban […]

Reply
Add Your Reply