2 din 3 pentru plecare

Shares
castigatori concurs

In articolul anterior legat de Finala cupei Romaniei la Rugby am  lansat o cerere de idei pentru mesajele de incurajare a echipey de Rugby din Baia Mare, iar azi prezint cele 3 mesaje primite, cu mentiunea ca numai 2 persoane au decis sa participe la acest meci.
Revin cu informatiile de baza legate de acest meci dintre echipele de rugby Baia Mare si Timisoara, care are loc in date de 3 decembrie incepand cu ora 13:00 in Alba Iulia pe stadionul Cetatea (in articolul anterior se vede poza cu amplasarea acestuia). Daca iti petreci mult timp pe Facebook poti vedea si aici  detalii despre eveniment .

Toti spectatorii prezenti pe stadion intra automat in tombola speciala unde au sansa sa castice 10 telefoane iPhone 4S,  100 de mingi de rugby, 150 de tricouri sau 150 de treninguri vezi alte detalii .

Inainte de a prezenta mesajele primite am sa va reamintesc sponsorul acestui eveniment care este Rosia Montana Gold Corporation.

Pentru ca doar 2 persoane si-au anuntat disponibilitatea de e pleca la Alba Iulia am sa postez doar mesajele venite din partea lor. Este posibil ca restul mesajelor sa nu-mi fi placut sau sa nu fi respectat cele cerute de mine, adica fara cuvinte obscene .

Stiinta e cea mai tare, mereu ramane in picioare
Timisoara este mica, nimeni nu-i stie de frica

La orice meci din deplasare Stiinta e castigatoare

Tu ce faci in 3 decembrie ?

Leave a Comment: