xbox natal – jocul viitorului

Shares

Microsoft socheaza lumea jocurilor cu lansarea noul model Xbox Natal , care foloseste cea mai noua tehnologie cu cel mai puternic procesor ( senzor controller-free ) folosit pentru recunoasterea miscarilor 3D alea corpului uman, acesta inlocuind controllerul folosit de Nintendo WII, astfel meniul jocului putand fi controlat cu o simpla miscare a mainii.

Noul modul Xbox 360 este prevazut cu cameră foto RGB, un senzor de profunzime, microfon multi-array şi un procesor customizat, care rulează un software special capabil sa distinga miscarile intr-un spatiu 3D chiar mimica fetei omului si emotiile din vocea acestuia.

Aparitia consolei pe piata pare a fi la finele anului 2010,  la vanzare avand un pret de numai 200$ .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u2qVwshjaf4&feature=related[/youtube]

Leave a Comment:

1 comment
D says 15 years ago

am xbox 360 de peste 2 ani jumate . a dat si rrod la unul dar nu e asta o problema . m-am interesat si… vreau sa fac cateve precizari in legatura cu project natal : 1. natal este un accesoriu , nu o noua consola 2. data aparitiei se aproximeaza la noiembrie 2010 3. la lansare , pretul va fi de aproximativ 900 ron in romania ( maxim 1000 ron ) . 200-250 dolari in usa . 4. nu o sa functioneze pe limba romana , limba cu care vei comunica fiind cea a profilului ( adica cea setata de posesorul xbox-ului 360 la creearea contului ) 5. natal se va putea cumpara si separat , si la pachet cu orice model de xbox 360 ( arcade , pro sau elite ) dar se vor putea cumpara si xbox-uri separat , fara a fi obligat sa iei natal . 6. natal nu se poate folosii singur . iti trebuie ogligatoriu una din cele 3 versiuni de xbox 360 pentru a-l folosii.
7. controllerul va ramane si el o prioritate , majoritatea jocurilor neputand fi jucate cu ajutorul senzorului . la fel de bine se pot juca jocurile ( toate ) adica viitoarele aparitii fara a fi nevoie de natal . probabil vor fi si unele jocuri care vor fi in exclusivitate pentru natal . 8. o noua consola xbox ( microsoft production ) se pare ca va aparea in 2012 , mai precis in noiembrie 2012 . IN CONCLUZIE : ” vechiul ” xbox 360 va mai avea o viata de minim 3 ani , 2 dintre ei fiind impreuna cu natal !

Reply
Add Your Reply