Rasplatesti munca altora ?

Shares

Te-ai hotarat sa-ti pui in aplicare planul pentru urmatorul proiect online. Cu experienta pe care o ai plus o scurta cautare pe net ai gasit un free CMS ( WordPress, Joomla, Drupal, phpBB etc )  potrivit pentru acest proiect.

Daca tot nu esti dispus sa pltesti o firma din domeniu pentru a-ti creea siteul de care ai nevoie lasa macar un linck ( back linck ) spre cei care te-au ajutat, chiar daca e cu atributul nofollow pentru a nu pierde pr-ul mult dorit. Pana acu o vreme si eu am scos aceste linck-uri dar este timpul sa-i rasplatim pe toti care ne ajuta printr-un simplu back link in cazul nostru daca nu cu bani. Daca tie rusine ca in josul pagini tale apare un link despre care toata lumea stie ca ofera servicii gratuite, atunci plateste aceste aplicatii. Plus daca toti ar elimina aceste link-uri cum ar afla restul potentialilor utilizatori despre aceste “mine de aur” cu ajutorul carora tot mai multa lumea incearca sa se imbogateasca. Plasarea unui linck in pagina ta spre un site cu un trust mare nu duce la un minus dat de google in acest sens, chiar din contra.

Nimanui nu-i place sa ii se fure articole si acestea sa fie postate in alta parte, dar daca acestea ar avea un link spre sursa de “imprumut” supararea ar fi mai mica pentru ca munca ta ar fi rasplatita. La fel se intampla si cu scripturile gratuite tot mai frecvent utilizate din lipsa de timp si bani pentru dezvoltarea unor proiecte.

Leave a Comment: