blogging

Promovarea Online Prin Bloguri Regionale

Shares

Dupa cum se poate vedea (din partea cititorilor mei fideli) pe blog au aparut bannere noi. Aceste bannere si-au facut aparitia datorita noului proiect al firmei SilkWeb si anume : publicitate online prin blogurile regionale .

Dece acest proiect ?

Pentru ca desi unii nu stiu sau nu cred in Baia Mare chiar exista activitate tot mai intensa pe zona de online, iar  lucru acesta vrem sa-l demonstram cat mai curand posibil. Proiectul s-a concretizat in urma eventimentelor din offline ( Open Coffee si blogmeet ) la care au participat o parte din cei mai activi bloggeri.

Vreau si eu dar ce castig ?

Daca vrei sa participi si tu trebuie sa ai un blog cu vechime si cu o activitate cat mai intensa. Te poti folosi gratuit de influenta celorlati bloggeri pentru promovarea propriului blog, promovarea unui proiect sau poti vinde bannere clientilor tai pentru ai promova in aceasta retea. Pentru a intra in sistem cei interesati trebuie sa puna la dispozitie un spatiu de publicitar 125*125 intr-o zona cat mai vizibila a blogului personal.

Momentat se lucreaza la termenii si conditiile de participare la acest proiect.

Poti intra in aceasta retea printr-un simplu comentariu la acest articol sau utilizad formularul de contact al firmei SilkWeb.

Vrei sa incerci si tu gratuit acest serviciu ?

Leave a Comment: