munca_in_echipa

Munca In Echipa, Garantia Succesului

Shares

Cu totii avem un vis maret, acela de a realiza un proiect unic care sa se bucure de un succes maxim. La noi si nu numai tot mai multi tineri se zbat pentru acest vis.

Exista o mare diferenta de mentalitate intre poporul roman si restul lumii. In Romania majoritatea dintre noi suntem foarne individualisti, cu toti vrem sa facem ceva singuri, fara nici un ajutor (adica romanul este ultra priceput in toate)  lucru total gresit. Sunt foarte curios cand va incerca fiecare sa-si faca treaba lui cum stie mai bine, fara a incerca sa-si bage nasul si in domeniul altuia.

Despre munca in echipa

Munca în echipă este capacitatea de a munci împreună pentru a realiza o idee comună. Capacitatea de a direcţiona realizările individuale spre obiectivele organizaţionale. Este sursa ce le permite oamenilor obişnuiţi să atingă rezultate neobişnuite.   (Andrew Carnegie- Cel mai bogat om din lume în 1901)

In majoritate CV-urilor toata lumea are trecut la abilitati si “munca in echipa” ca de… da bine la CV, chiar daca fiecare isi are scopul personal si nu este curios de cei din jur.

A lucra in echipa pentru orice tip de proiect inseama a acorda sustinere si sprijin reciproc colegilor tai si de a trage cat mai mult pentru atingerea obiectivului comun.

Garantia succesului

Un proverb chinezesc spune: “In spatele unui om capabil se afla intotdeauna alti oameni capabili.”  Oricat de mic sau mare ar fi noul tau proiect online, singur nu il poti aduce acolo unde ti-ai dorii, pentru ca nu esti atat de priceput la toate (web design, programare web, seo ). Deja e prea tarziu sa mai zici,  las ca fac eu cumva, ma uit pe net dupa ceva tutoriale si ma descur si singur. Incearca munca in echipa, fa o alianta intre cei mai buni din fiecare domeniu si fixati impreuna scopul comun unde trebuie sa se ajunga.

Daca tot esti atras de top-ul proiectele de succes online ti-ai pus intrebarea daca , Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook ar fi reusit singur sa aduca succesului acestei retele sociale cu peste 400 de milioane de utilizatori, Larry Page şi Sergey Brin, fondatorii Google ar fi reusit de capul lor sa creeza motorul de cautare nr 1 din lume, dar Bill Gates , fondatorul Microsoft cum s-ar fi descurcat singur cu toata suita de produse ?

Leave a Comment:

3 comments
ZzzButterfly says 14 years ago

Munca in echipa este garantia succesului!

PS: ai vazut ce UPDATE am dat articolului de 1 Martie?
:>

Reply
Editia a V-a de Blog Meet | robbie's blog says 14 years ago

[…] mai raspuns la apel Daniel, Ricardo, Loredana, Andrei si Cosmin. Lume multa nu a fost. Dar a fost lume faina si bine dispusa, cu chef de viata. Nu strica cate o […]

Reply
Dece nu angajeaza firmele tinerii absolventi says 13 years ago

[…] Ma intreb cat poate tine o firma un om care nu e capabil sa-si castige salarul, care chiar da semne ca mai mult nu poate sau nu vrea ? Dupa un timp mai lung sau mai scurt oricine se satura de astfel de lichele si bine inteles ca se ajunge la concediere. De aici intervin problemele, dar de data asta pentru firma, nu pentru incompetentul care a incercar fara succes sa profite de bunatatea unor manageri. Acestia incep sa vorbeasca aiurea la cunostinte sau la noile firme care ii angajeaza cat de slab platit era dincolo, ce conditii jalnice de munca sunt, cat de rau e sefu sau cat de egoisti sunt colegii din echipa. […]

Reply
Add Your Reply