hp garantia praf in ochi

Shares

De peste 4 ani folosesc produsele HP pentru print si scan fara nici o problema.  Dar cum orice minune nu tine prea mult necazut a ajuns si pe la mine dupa 1 an de folosire a unui multifunctional HP 5610 . Dupa inlocuirea cartusului pt culoarea negru cod 27 ( original ) imprimanta mea si-a incetat functionarea. Viteza de printare era precum economia tarii noastre ( o pagina cu text negru in 45-60 min ) restul functiilor fiind inghetate.

Am luat legatura cu cei de la support hp unde mi-am pierdut timpul pe chat cu ei 2 zile fara a ajunge la o rezolvare. Urmatorul pas.. trimiterea in garantie prin magazinul de unde s-a achizitionat, am primit-o inapoi dupa o luna  ( timp in care s-a comandat placa de baza, s-a schimbat si testat ) asta teoretic , pt ca imprimanta mea avea aceleasi pb de functionare, adica NU mergea. Dupa inca o saptamana de stat in garantia am primit inapoi imprimanta mea cu un design nou prevazut cu multe zgarieturi, stersaturi pe toate partile si cartusele schimbate, dar acuma pare sa mearga, pt cat timp…. o sa vad.

Leave a Comment:

2 comments
Mihai K says 15 years ago

Poi sa speram ca nu vor mai fi probleme.
Atat pentru tine cat si pentru cei de la magazin a fost uimirea mare cand s-a intors cu acelasi defect.
Nicio problema, daca mai apar probleme, se vor trimite la alt service HP, momentan se va renunta colaborarea cu acel service

Reply
gazzetarul says 15 years ago

welcome to romania!

Reply
Add Your Reply