Cuvinte cheie pentru adulti

Shares

Se prostitueaza presa online sau mi se pare mie ? Tot mai frecvent apar articole cu continut pentru adulti in marile ziare online. Jurnalistii chiar stiu seo !?

Pe zi ce trece batalia pentru locurile fruntase din sati.ro sau trafic.ro este tot mai grea pentru ziarele online. Se stie ca barfele de ultima ora atrag trafic, scandalurile intre mondenitati atrag trafic, dar continutul pentu adulti atrage cel mai mare trafic.

Mai nou paginile cu un continut pentru adulti sunt “muza de inspiratie” pentru multi jurnalisti. Saptamanal se povesteste precum:  sex.com se scoate la vanzare sau s-a vandut, un site de acest gen genereaza profit prin diferite metode, astfel de site-uri genereaza cel mai mult trafic pentru ca majoritatea utilizatorilor de internet cauta xxx . (In acest articol am sa ma rezum la minimul necesar pentru aceste tipuri de cuvinte cheie tocmai pentru a nu-mi genera un astfel de trafic pe blog, nu am sa dau nume de ziare, nici link-uri pentru ca nu urmaresc sa acuz pe nimeni, nici sa fac publicitate negativa nimanui, am sa postez doar cateva poze pentru ca totusi este o mica analiza si trebuie demonstrata.)

Comunicatele de presa de la politie si jandarmerie pentru cazurile de prostitutie si razii din acest sens sunt foarte pe lung descrise si bine detaliate pe majoritatea publicatiilor online, urmate de o insirurire de taguri “bine alese”.

Pozele ce urmeaza cred ca sunt destul de convingatoare la cele spuse mai sus si chiar nu sunt optimizate pentru aceste cuvinte.

Concluzia: de articole avand in centru cel mai cautat cuvant din internet nu duc lipsa ziarele romanesti, toate se lupta pentru “suprematia in trafic”, dar oare cat % din traficul pe aceste ziare este generat de aceste cuvinte pentru adulti, cat de relevante mai sunt afisarile bannerelor publicitare din dreptul acestori stiri ?

P.S. reclame la magazine pentru adulti nu am vazut pe niciunul din aceste ziare.

Leave a Comment: