Coruptie in online

Shares

Se pare ca tot mai multe firme mari si institutii de stat  incep activitatea pe internet sau isi refac paginile web invechite. Pentru acest “important proces de dezvoltare”  se apeleaza prin licitatie la diferite firme mai mult sau mai putin specializate in servicii web .

Personal sunt foarte dezamagit cand dupa o licitatie se trimit in cele mai fericite cazuri lista participantilor in ordinea punctelor acordate de “clientul important” si se observa participarea unor firme no name sau firme de publicitate noi infintate care nici site de prezentare nu au, dar nici habar de serviciile legate de web design. Nepotismul este inca in floare la romani, aceste firme apartinand copiilor sau nepotilor din cadrul firmei / institutiei, astfel se intampla sa  mai arunci un ochi din curiozitate pe proiectul la care ai licitat observi ca nimic din ce s-a cerut pe fisa de licitatie nu este prezentat in proiectul online finalizat de firma castigatoare. Pretul prea mare sau neadaptarea la cerintele clientului fiind principalele “motive” a refuzului pentru o eventuala colaborare.

Inca in Romania multa lume uita ca serviciile de calitate se platesc ori cele ieftine sunt facute pe masura ( sa dureze pana se cheltuie bani primiti ).

Leave a Comment:

1 comment
Agentiile de publicitate si internetul says 13 years ago

[…] pentru orice afacere si la toate astea sa-l oferi GRATUIT ??? Mai sti cand am discutat despre coruptia din online ? Prietene, iti amintesti cand am spus ca internetul e o afacere, si inca una dintre cele mai mari […]

Reply
Add Your Reply