Booking Romania – beta

Shares

booking-romaniaAzi am lansat varianta beta a portalului de turism  ( in special unitati de cazare ) romaniabooking.eu . Fiind doar in perioada de testare poartalul are putine unitati de cazare inregistrate, urmand a se adauga in viitorul apropiat, dupa ce toate eventualele probleme de functionare vor fi rezolvate. Portaul apartine agentiei de turism Style Travel din Baia Mare.

Cui se adreseaza ?

romaniabooking.eu va asigura 3 tipuri de unitati pentru cazare si anume : hoteluri, moteluri si pensiuni a pentru toti ce care calatoresc in scop de afaceri sau isi petrec concediile in Romania. Momentan plata rezervarilor online se face numai prin card bancar din Romania sau orice alta tara, urmand ca pe viitor portalul sa beneficieze de un call center pentru rezervari prin telefon.

Rezervarea online se face foarte simplu dupa ce ai ales zona geografica dorita si tipul unitatii de cazare site-ul va prezenta lista cu toate locatiile din zona, urmand ca utilizatorul sa faca cea mai buna alegere. Fiecare unitate de cazare este insotita de poze si descrieri detaliate, iar formularul de rezervare online este extrem de simplu de folosit si pentru cei mai putin experimentati cu internetul.

Planuri de viitor

Periodic portalul va prezenta topul celor mai cautate unitati de cazare din tara si cele mai bune oferte raport calitate pret, posibilitatea de a compara ofertele de cazare intre 2 sau 3 unitati de acelasi fel si afisarea preferentiala a unitatilor. In paralel cu modificarea  / adaugarea unor functii legate in special de nevoile utilizatorilor in site firma SilkWeb se va ocupa si de serviciile seo.

Urmeaza instalarea unui blog si prezenta pe twitter.

Daca pe viitor esti interesat de cazare hoteluri, cazare pensiuni sau cazare moteluri de la noi din tara portalul cazarilor online romaniabooking.eu iti va asigura locatia perfecta in cel mai simplu si rapid mod.

Fiind in perioada de testare se accepta orice idei de imbunatatire sau critici la adresa site-ului.

[poll id=”9″]

Leave a Comment: