Tag Archives for " promovare "

moartea directoarelor web

Shares

Se stie de o vreme ca promovarea pe directoarele web nu mai are o foarte mare importanta in cresterea rezultatelor SERPS .

Am discutat odata despre directoare web unde am fost revoltat la maxim pe trisori internetului, cei care nu au habar de nimic dar se trezesc peste noapte cu chef de a face bani din online ( prin reclame google sau link-uri platite ). Nu am ramas deloc surprins acum cand am vazut ca 95%  dintre directoarele web pe domeniul .info (cumparate pe bani de nimic ) si pus un script pe ele, “au murit“.

Dece au disparut aceste directoare ? Pentru ca pe orice site oricat de mic ar fi trebuie lucrat periodic la el pentru imbunatatirea continutului si promovarea acestuia  cat mai mult cu putinta. Site-ul este o afacere care daca nu ai grija de ea falimenteaza rapid.

Nimeni nu s-a imbogatit peste noapte nici chiar pe internet. Toti vad numai numele mari pe care le asociaza cu miliardele de dolari, dar uita ca aceste afaceri au inceput dintr-o camera de apartament sau un simplu garaj cu zeci de ani in urma.

despre afiliere

Tot mai multi internauti vorbesc acum despre afiliare si programele de afiliare.

Se stie ca eMag a dat un boom in ceea ce inseamna afiliere in mediul online din Romania. Toti bloggeri au inceput sa-si insereze bannerele de afiliere  astept-and un castig rapid si cat mai mare posibil, nestiind unele au efect egal cu ZERO. Dupa o lunga perioada de asteptare fara rezultate CPA incep posturi cum ca, nu ar merita sistemele de afiliere online. Normal ca avand un blog despre animale si pescuit nu ai cum sa vinzi laptop-uri sau orice alte electronice. Pentru a face bani doar din blog si fara investitie e nevoie de blog-uri pe nisa respectiva cu multe articole originale si de calitate referitoare la anumite produse prezente in bannerele de afiliere. Simple prezentari de produse noi aparute atrag review uri si un trafic de calitate care se converteste usor in actine ( CPA ) . Pentru acest lucru nu trebuie decat sa urmaresti site-urile producatorilor frecvent pentru a fi la curent cu noutatile pe urma faci pe propriul blog un articol despre acesta si astepti ca traficul site-ului tau sa depaseasca 5.000 de vizitatori unici / zi , asftel poti traii de pe blogul tau linistit.

Nu uita de optimizarea seo si promovarea blog-ului tau ! In acest sens ofer consultanta seo sau audit seo .

promovarea afacerii

Shares

Orice start-up trebuie promovat cat mai eficient. Fara promovare nu ai clienti, nu ai clienti nu faci bani, nu faci afaceri.

Bugetul unei firme mici este limitat la inceput si trebuie folosit cat mai eficient, de aceea sugerez creearea unei pagini web si promovarea acesteie pe motoarele de cautare. Dece asa ? Pentru ca sa ajunga la tine doar cei interesati de serviciile/produsele tale – ei cauta – te gasesc – te contacteaza – tu vinzi / prestezi

Promovare se poate face si in media ( ziare, radio tv ) dar ce se intampla? Preturile sunt mult prea mari pentru o firma aflata la inceput de drum, astfel de companii fiind indicate pentru imagine doar.( vezi firmele mari consacrate )

Promovarea prin pliante / fluturasi – mai putin constisitoare decat media, dar ce se intampla? Se fac 15-20.000 de fluturasi minim si se impart aiurea pe strada, ei cati dintre cei care au primit ( cu forta ) aceste biletele sunt interesati de serviciile / produsele dumneavoastra?

Promovare afacerii dvs. trebuie sa fie cat mai eficienta, iar bani trebuie invesiti inteligent in acest scop. Oferim consultanta seo , servicii de web design , gazduire web si optimizare site .

1 secunda

Shares

1 secunda , atat dureaza cautarea pe google pt a retura rezultatul dorit de catre utilizator. Acesta este si timpul care desparte traficul target de pe un site bine optimizat si vizitatorul potential client.

Se stie faptul ca locul 1 in google ia 30% in plus la traficul pe ninsa respectiva. Pozitionarea in primele 10 rezultate ( prima pagina ) la google este extrem de importanta pentru orice tip de afacere online.

SEM ( marketing pe motoarele de cautare ) este tot mai raspandit pe zi ce trece serviciul constituind o necesitate alaturi de pagina web al oricarei companii.

lansarea unui site

Avem un site gata de lansare. Ce facem ? Ce modalitati folosim ?

In primul rand avem nevoie de consultanta seo pentru a stabili target-ul acestui site, cuvintele cheie relevante pentru aceasta afacere online si optimizarea site-ului folosind aceste cuvinte. Mai departe…. este cunoscut faptul ca un site nou nu apare repede in fata pe motoarele de cautare ex : google de aceea recomand o scurta campanie adwords pentru a creea un mic “buzz” , intre timp derulundu-se campania de promovare web pentru a obtine rezultate SEO organice. Statisticile arata ca 70% din clic-uri vin din cautarile organice, restul de 30% fiind cele platite ( CPC ).

Recomand campaniile CPC la momentul lansarii unui site, la promovarea unor produse sau de sarbatorii. Aceste campanii au rezultate imediate si pe o perioada scurta, in timp ce optimizarea SEO intretinuta are o valoare mult mai mare si durata cu bugete reduse.