moartea directoarelor web

Shares

Se stie de o vreme ca promovarea pe directoarele web nu mai are o foarte mare importanta in cresterea rezultatelor SERPS .

Am discutat odata despre directoare web unde am fost revoltat la maxim pe trisori internetului, cei care nu au habar de nimic dar se trezesc peste noapte cu chef de a face bani din online ( prin reclame google sau link-uri platite ). Nu am ramas deloc surprins acum cand am vazut ca 95%  dintre directoarele web pe domeniul .info (cumparate pe bani de nimic ) si pus un script pe ele, “au murit“.

Dece au disparut aceste directoare ? Pentru ca pe orice site oricat de mic ar fi trebuie lucrat periodic la el pentru imbunatatirea continutului si promovarea acestuia  cat mai mult cu putinta. Site-ul este o afacere care daca nu ai grija de ea falimenteaza rapid.

Nimeni nu s-a imbogatit peste noapte nici chiar pe internet. Toti vad numai numele mari pe care le asociaza cu miliardele de dolari, dar uita ca aceste afaceri au inceput dintr-o camera de apartament sau un simplu garaj cu zeci de ani in urma.

Leave a Comment: