Tag Archives for " ia "

rata conversie

Rata de conversie, urmatorul pas dupa SEO

Despre SEO am tot vorbit si eu si altii si o sa mai vorbim in continuare. Nu stiu cata lume stie ca serviciile de promovare web sunt menite sa aduca un trafic cat mai de calitate pe un site , adica acei vizitatori care sunt strict interesati de produsele / serviciile prezentate. Da spun sa aduca vizitatori nu clienti cum ar spune “expertii” . Citeste mai mult

facebook dont like

Consecintele Crearii De Continut Online

Shares

Partile bune si fromoase legate de continutul web

Se stie si se vede faptul ca in ultimul timp toti din industria seo vorbesc despre crearea de continut original, legat de proiectele care se vor a fi promovate, imi amitesc ca am vorbit putin despre asta cand am discutat despre sfaturi de baza seo .

Da, e foarte important sa dam clientilor un continut cat mai proaspat si relevant cu serviciile sau produsele prezentate pe un site, sa explicam fiecare servicu in parte, sa prezentam istoria acestuia, sau modul de utilizare in detaliu a unui produs cumparat dintr-un magazin online,  cum este si foarte important sa promovam acest continut prin diferite medii, mai nou prin intermediul retelelor sociale.

Citeste mai mult