seo

Serviciile SEO Pentru Clienti

Shares

Se pare ca tot mai multi clienti au auzit de servicii seo si avantajele acestor servicii pentru afacerilor lor online. Majoritatea acestor clienti isi dau seama de necesitatea acestor servicii abia dupa o perioada de 3-6 luni timp in care situl este online dar nu sunt comenzi pentru serviciile sau produsele oferite.

Dupa ce-si iau iniman dinti apeleaza la consultanta seo pentru a cere parerea celor in conostinta de cauza despre aces domeniu. Pe urma urmeaza discutiile lungi si plictisitoare din puctul de vedere al clientului care de la inceput iti spune “sa-i dictezi” lu’ google sa-i pune situl lui pe prima pozitie daca se poate din urmatoarea zi. Clientii nu inteleg ca serviciile seo necesita munca pe o lunga perioada de timp, primele rezultate vizibile putand fi observate dupa 2 luni de munca ( optimizare on site, link building, prezentari media etc. ) . Multi nu-si cunosc nici principalii termeni ( cuvinte cheie ) dupa care vor sa le fie gasita pagina, optand pentru cuvinte sau legaturi de cuvinte uzuale doare in limbajul lor , dar un audit seo le lumineaza mintea si astfel incep sa-ti asculte parerile. Sunt si clienti care isi sustin ideea ca situl lor sa fie promovat numai dupa cuvintele specificate de el pentru ca “el stie” ca asa e bine si asta cauta clientul. Dinou acest lucru nu dureaza mai mult de 3-6 luni pentru ca se observa faptul ca desii serviciile seo au fost bine facute si pagina iese in fata la cautari comenziile nu vin.

Sunt multe firme bune in tara care ofera de servicii de promovare web . Daca a-ti ajuns sa le cereti parerea si sa primiti raspunsuri mai bine sa-si faca ei treaba cum o stiu mai bine, fara a intervenii cu “idei”. Sugerez optimizare si promovare regionala, despre care am sa mai vorbesc.

Leave a Comment: