Promovarea sanatatii in online

Shares

produse-naturisteDesii vara a trecut, vine toamna cand se fac statisticile referitoate la traficul de vara, unde toti sunt interesati de nisa turistica. Se stie ca majoritatea cautarilor din Romania si nu numai s-au intreptat spre : vacanta, sejur, cazare, hoteluri si pensiuni + diferite locatii, tari sau orase mai mult sau mai putin cunoscute.

Fie ca ai fost la mare sau la munte, tot la soare ai stat unde ai avut clar nevoie de protectie. Desii multa lume cauta pe internet produse pentru protectie solara, spray anti tantari pentru adulti si copii, plus s-au cautat mult hainele de vara si in general slapi, tricouri.

Prin plantele medicinale natura ne ofera sanatatea de care avem cu totii nevoie. Tot mai la moda sunt produsele bio, astfel cand e vorba de cosmetice lumea cauta tot mai mult cosmetice naturale. Numarul magazinelor care vand produse naturiste este intr-o continua crestere pe internetul Romanesc, acestea oferind sute de produse extrase din plante medicinale. Produsele ieftine genereaza mai multe comenzi, astfel un magazin online pe aceasta nisa, ar genera un venit frumusel pentru cine doreste sa intre in sistem inarmat cu rabdare si chef de munca.

Majoritatea jucatorilor din online sunt indreptati spre nisele mari, chiar si noii antreprenori vor sa “loveasca” tot mai sus, inconstientii fiind de razdboiul din aceasta industrie. Nimeni nu se multumeste cu putin, desii din nisele putin exploatate se pot naste afaceri mari, iar treaba cu produsele din plante naturiste eu personal o vad ca fiind cu potential mare pe viitor.

Avand in vedere aceasta dezvoltare ar fi bine venita si o firma care sa ofere servicii de publicitate si promovare numai pentru magazinele si afacerile din acest domeniu.

Leave a Comment: