• You are here:
  • Home »

De vanzare magazi online de usi

Shares

usi-interior-exteriorDeoarece criza economica inca “face victime” in randul firmelor, importatorul de usi de interior si usi metalice de exterior este nevoit sa isi inchida afacerea cu distributia de usi.

Prezenta online prin magazinul online in care a vandut usi de interior si usi metalice i-a adus un venit bun, mai mult in perioada anului trecut cand constructiile mergeau si ele bine. Per total magazinul a generat peste 940 de comenzi directe din toata tara spre clientii finali, fara a lua in calcul comenzile mari  facute telefonic de catre constructorii din tara.

Conform Google Analytics traficul pe site depaseste 7500 de vizitatori unici din toate orasele din Romania. Majoritatea vizitelor fiind generate de motoarele de cautare, magazinul fiind bine optimizat din punct de vedere SEO , astfel aceste fiind in prima pagina la google dupa principalele cuvinte cheie. Momentan administrarea magazinului permite adaugarea, editarea si stergerea de produse si categorii, iar gestiunea comenzilor este foarte simpla si utila, putand verifica meru noile comenzi, comenzile in curs sau cele finalizate.

Practic acest magazin este o afacere care poate fi continuata de catre oricine, atata importator/distribuitor de usi , cat si de catre o simpla persoana care vrea sa inceapa o afere online de timp intermediere de  vanzari de usi  online ( reseller / afiliat ) .

Pentru informatii legale de pret pot fi contactat : formular de contact

Leave a Comment: