Tag Archives for " ziar maramures "

Infomm.ro – trafic si analize

Shares

infommAu trecut aproape 4 luni decand am anunat lansare infomm.ro , ziar online care ofera stiri din Maramures, care la scurt timp a fost indexat in google, iar la 2 saptamani dupa lansare a primit parge rank 3 . In aceasta perioada ziarul online infomm a prezentat mai multe consursuri cu premii constand in excursii in Grecia.

In toata aceasta perioada siteu-lui i-au fost adaugate noi functionalitati (legate de comentarii, lista ultimilor stiri video, poza zile, penibilul saptamanii . etc ), atata pe partea “user friendly” pentru a fi cat mai util si simplu de navigat pentru utilizatori cat si pe partea de seo a site-ului, unde au fost filtrate categoriile importante plus stirile din site, restul parilor mai putin importante fiind filtrare cu nofollow.

infomm.ro este tot mai accesat de catre cetatenii orasului Baia Mare fiind o adevarata sursa de informatie in timp real, astfel site-ul a depasit 75.000 de vizitatori unici, majoritatea proveniti din motoarele de cautate ( google in cazul de fata ). De azi pagina poate fi introdus in listele de site-uri care accepta comenturi dofollow, fiind foarte util pe partea de “link building” cand e vorba de seo. Tot de azi in footer-ul site-ului se poate vedea noul API de la trafic.ro care prezinta vizitatorii in utimele 7 zile si in ultimele 24 de ore.

Daca esti interesat de ziare Baia Mare sau alte stiri din Maramures nu uita de infomm.ro