• You are here:
  • Home »
  • promovare online

Tag Archives for " promovare online "

blogging

Promovarea Online Prin Bloguri Regionale

Shares

Dupa cum se poate vedea (din partea cititorilor mei fideli) pe blog au aparut bannere noi. Aceste bannere si-au facut aparitia datorita noului proiect al firmei SilkWeb si anume : publicitate online prin blogurile regionale .

Dece acest proiect ?

Pentru ca desi unii nu stiu sau nu cred in Baia Mare chiar exista activitate tot mai intensa pe zona de online, iar  lucru acesta vrem sa-l demonstram cat mai curand posibil. Proiectul s-a concretizat in urma eventimentelor din offline ( Open Coffee si blogmeet ) la care au participat o parte din cei mai activi bloggeri.

Vreau si eu dar ce castig ?

Daca vrei sa participi si tu trebuie sa ai un blog cu vechime si cu o activitate cat mai intensa. Te poti folosi gratuit de influenta celorlati bloggeri pentru promovarea propriului blog, promovarea unui proiect sau poti vinde bannere clientilor tai pentru ai promova in aceasta retea. Pentru a intra in sistem cei interesati trebuie sa puna la dispozitie un spatiu de publicitar 125*125 intr-o zona cat mai vizibila a blogului personal.

Momentat se lucreaza la termenii si conditiile de participare la acest proiect.

Poti intra in aceasta retea printr-un simplu comentariu la acest articol sau utilizad formularul de contact al firmei SilkWeb.

Vrei sa incerci si tu gratuit acest serviciu ?

seo

Serviciile SEO Pentru Clienti

Shares

Se pare ca tot mai multi clienti au auzit de servicii seo si avantajele acestor servicii pentru afacerilor lor online. Majoritatea acestor clienti isi dau seama de necesitatea acestor servicii abia dupa o perioada de 3-6 luni timp in care situl este online dar nu sunt comenzi pentru serviciile sau produsele oferite.

Dupa ce-si iau iniman dinti apeleaza la consultanta seo pentru a cere parerea celor in conostinta de cauza despre aces domeniu. Pe urma urmeaza discutiile lungi si plictisitoare din puctul de vedere al clientului care de la inceput iti spune “sa-i dictezi” lu’ google sa-i pune situl lui pe prima pozitie daca se poate din urmatoarea zi. Clientii nu inteleg ca serviciile seo necesita munca pe o lunga perioada de timp, primele rezultate vizibile putand fi observate dupa 2 luni de munca ( optimizare on site, link building, prezentari media etc. ) . Multi nu-si cunosc nici principalii termeni ( cuvinte cheie ) dupa care vor sa le fie gasita pagina, optand pentru cuvinte sau legaturi de cuvinte uzuale doare in limbajul lor , dar un audit seo le lumineaza mintea si astfel incep sa-ti asculte parerile. Sunt si clienti care isi sustin ideea ca situl lor sa fie promovat numai dupa cuvintele specificate de el pentru ca “el stie” ca asa e bine si asta cauta clientul. Dinou acest lucru nu dureaza mai mult de 3-6 luni pentru ca se observa faptul ca desii serviciile seo au fost bine facute si pagina iese in fata la cautari comenziile nu vin.

Sunt multe firme bune in tara care ofera de servicii de promovare web . Daca a-ti ajuns sa le cereti parerea si sa primiti raspunsuri mai bine sa-si faca ei treaba cum o stiu mai bine, fara a intervenii cu “idei”. Sugerez optimizare si promovare regionala, despre care am sa mai vorbesc.