Tag Archives for " locuri de munca "

loc-de-munca

De Ce Nu Angajeaza Firmele Tinerii Absolventi

Shares

Acest articol nu se adreseaza tuturor aboslventilor de facultati , ci doar la o parte dintre acestia, care se cunosc ei destul de bine sau chiar se pot regasii in cele spuse mai jos.

Anual mii de tineri absolventi ai facultatilor din Romania isi cauta locuri de munca in diferite zone de activitate, de obicei fiind vizate locurile de munca cel mai bine platite.

Asa e, multi nu fac o facultate sau diferite studii nu doar pentru ca le place sau sunt atrasi de acea zona, ci pentru ca “se castiga bine in domeniu “. E bine fara a fi atras de anumite lucruri oricat de mult te straduri “doar de dragul banilor” niciodata nu poti ajunge cel mai bun.

Mai nou cautarea unui loc de munca este o adevarata aventura prin jungla, unde in final doar cei mai buni isi gasesc un  loc. Incet incet se termina si in Romania cu locurile de munca primite prin nepotisme. Sunt prea multi incopententi in posturi bine platite, prea multi care doar stau la lucru, fara a depune nici cel mai mic efort (dovada o pot face si multe statistici de trafic online pe site-urile de divertisment din timpul orelor de munca )

Citeste mai mult