Tag Archives for " articole platite "

sparta 300

Vezi Cand Advertoriale Atrag Penalizari de la Google

Fie ca te regasesti sau nu in lista exemplelor negative enumerate in continuare, trebuie sa stii ca acest articol este pur informativ, nu vizeaza pe nimeni in mod personal, fiind doar un rezumat al informatiilor analizate de mine in 2013 legat de continutul web si penalizarile date de Google, care in mod normal merg mana in mana.

Mereu ma feresc de corporatisme, dar acum trebuie sa spun ca piata online din Romania incepe sa se maturizeze din mai multe puncte de vedere si aici ma refer in mare parte la elemente tehnice si de design pentru un site/magazin online, dar si la cerintele clientilor care incep sa se indrepte spre performanta. (a sunat foarte corporate? ๐Ÿ™‚ )

Fie ca recunosti sau nu, intreaga ta activitate din online este momentan dictata de Google. Hai, corecteaza-ma, spune-mi ca si Facebook, Twitter, LikedIn sau alte retele au o contributie si trimit trafic spre un site ! Sunt total de acord, dar asta se intampla pe moment, imediat dupa ce ai postat un articol in site-ul respectiv. Din punctul meu de vedere, continutul bun dintr-un site, tot prin Google il valorifici mai bine chiar daca se intampla in timp, plus sa fim seriosi, la cate cuvinte cheie folosesti si mai boldezi prin articole, asta pentru cine o faci oare, pentru retelele sociale, pentru cititorii tai sau pentru Google ? Hai ca poate, poate iesi si tu mai in fata la anumite cautari ๐Ÿ™‚

Citeste mai mult