silkmart-e-commerce

Silkmart – Solutii Pentru Magazine Online

Avand in vedere dezvoltarea continua a comertului online suntem pe ultima suta de metri cu lansarea ultimului produs al firmei SilkWeb si anume Silkmart – aplicatia pentru magazine online . Siteul este finalizat in promportie de 90% , urmand a definitiva unele texte,  iconurile pentru module cu explicatii si pachete de baza.

Pentru ce si pentru cine ?

Am dorit sa dezvoltam un site simplu de utilizat pentru orice posibil client al unui magazin online, dar in acelasi timp util, astfel incat vizitatorii interesati de acest serviciu sa-si poata configura usor magazinul dorit cu modulele prezentate de noi. Fiecare modul urmeaza a fi personalizat printr-un icon propriu si o scurta descriere pe intelesul tuturor. Se poate observa ca fiecare actiune din site este explicate printr-o propozitie sus in top. Momentan in prima pagina sunt prezente 3 pachete de baza, pe care clientul le poate modifica dupa necesitatile fiecaruia.

Ne dorim sa oferim cele mai bune solutii pentru magazinele online, astfel in limita timpului disponibil sau la cererea clientilor vom dezvolta periodic noi module de functionlitate a magazinelor virtuale create pe platforma proprie Silkmart, iar informatii despre aceste module pe blogul firmei SilkWeb in categoria comert online.

Idei noi si sugestii legate de aceasta aplicatie sunt mai mult decat binevenite.

[poll id=”7″]

Leave a Comment:

1 comment
Rata de conversie este influentata de viteza de incarcare a unui site says 12 years ago

[…] Poti evita aceste neplaceri daca dai link-ul acestui articol studentului, vecinului, nepotului, colegului de la IT sau firmei care ti-a facut magazinul cu 2 lei, sau poti alege o solutie profesionala. […]

Reply
Add Your Reply