Tag Archives for " google coffeine "

Google lanseaza Caffeine

Shares

google caffeineDupa ce in urma cu doua saptmani Microsoft a semnat un acord de alianta cu Yahoo pe o perioada de 10 ani in vederea vanzarii de publicitate in rezultatele afisate de noul motor de cauatre Bing, Google ataca aceasta alianta printr-un update major la actualul motor.

Proiectul pana acum secret cu numele de cod  Caffeine va fi cu 20% mai rapid , iar rezultatele afisate vor mai mai relevante spune Google pe blogul oficial. Acesta va cuprinde un numar mult mai mare de pagini indexate, iar indexarea acesotra va fi mai rapida. Pentru majoritatea utilizatorilor nu se vor obseva aceste schimbari, dar  cei din industria online sunt nevoiti sa se adapteze si sa vina cu inovatii in ceea ce priveste optimizarea web. Noua functionalitate a motorului de cautare Google poate fi testata aici : http://www2.sandbox.google.com/

In ultimul timp mai multe motoare de cautare si-au facut aparitia pe Internetul Mondial, dintre aceste se pot amintii : Scoopler, Collecta, Topsy, Crowd Eye, TweetMeme, One Riot, Yauba si Itpints.