• You are here:
  • Home »
  • download dropbox

Tag Archives for " download dropbox "

Dropbox stick-ul online

Shares

De curand am descoperit si eu Dropbox , o aplicatie sofware foarte utila pentru cei care isi petrec mult timp online si lucreaza cu fisiere.

Utilizand aceasta aplicatie beneficiezi de un spatiu de stocare de 2 GB care poate fi marit prin condul de afiliere pana la 3 GB si totul este gratuit. Dupa instalare Dropbox creeaza un director pentru fisierele ce urmeaza a fi sincronizate cu serverul.  Munca in echipa devine mai usoara deoarece fisierele se sincronizeaza rapid pe server, fiind accesibile mai multor persoane in acelasi timp. Poti accesa fisierele salvate si din browser din orice locatie cu internet fara a fi nevoit sa instalezi aplicatia. Utilizand Dropbox poti uita stick-ul acasa sau la birou , pentru ca trasferul de fisiere este mai comod si mai rapid.

Recomand folosiere aplicatie doar pentru fisiere mici ( in special documente ) sau poze, nu pentru filme, videoclipuri sau alte fisiere media.

Backup online – toate fisierele ajunse in directorul “My Dropbox” de pe calculatorul unde s-a instalat, se copiaza pe internet creand un backup de siguranta online accesibil de oriunde.

Pentru a testa si pe urma folosii aceast program acceseaza : download dropbox

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6JiAhhlRHwI[/youtube]