• You are here:
  • Home »
  • consultanta online

Tag Archives for " consultanta online "

mayweather vs pacquiao

De la Experienta la Consultanta Online

Shares

Expert si consultant, sunt 2 cuvinte tot mai frecvent utilizate in auto descrieri, in profilurile de pe LinkedIn, in semnaturi etc. Stiu, suna bine, pompos, da bine la citit, la parteneri, prieteni si chiar potentiali clienti. Ok, nimic ciudat si nimic rau pana aici.

Cum poti sa iti cresti experienta in online ?

Daca viata bate filmul, asa se intampla si in afaceri si in online. Executia unei idei sau a unui plan bate teoria. Pentru ca suntem atat de dibaci in toate si atat de autodidacti, am inceput sa citim si sa citim, si sa invatam si sa mergem la evenimente si sa ne uitam la webinarii si sa share-uim tot ce pare interesant, am inceput sa ne credem mici experti in domeniu.

Dezvoltarea personala si profesionala e / trebuie sa fie un lucru absolut normal pentru orice om ca individ. Daca stii bine care este obiectivul / visul tau, atunci urmeaza-l pe acela, nu te abate, nu imprumuta, nu copia.

Ai vazut cat trafic au site-urile de diete si cure de slabit ? Incredibil de mare, dar cu toate astea suntem un popor cu o rata a obezitatii tot mai mare de la an la an.

Practica, executia si rezolvarea problemelor iti dau experienta, fie ca este vorba de online, fie ca este vorba de alte nise.

Fiind o piata relativ tanara in online, practic in Romania nu pot exista foarte multi experti in online, dar cu toate acestea, lucrurile stau altfel. Spun asta pentru ca putini sunt cei care fac fata provocarilor mari si mai ales problemelor care apar. De la a citi, pana la a pune in practica si a produce rezultate este cale lunga, rabdare, analiza, nervi si teste.

Fac aceste afirmatii in urma mai multor discutii cu parteneri, clienti, oameni cu adevarat experti in online, in urma analizelor a mai multor discutii pe diferite grupuri, forum-uri si comunitati. Chiar si fluxul de abonare / dezabonare din listele de la SilkWeb pot confirma acest lucru. Spre exemlu: articolele gen tips&triks atrag un numar mare de abonati, iar cele cu exemple practice, in care spui ca pentru rezultate este nevoie de munca, de continut, de aplicatii etc. atrag un val de dezabonari, bai mai mult, report de SPAM :).Citeste mai mult