Tag Archives for " bloggeri "

Open Coffee Baia Mare – a doua editie

Shares

opencoffeePe scurt : Open Coffee Baia Mare in 15.01.2010 la restaurant Galla , de la orele 17:00.

Asa cum am promis lu’  Chinezu , cel care a organizat prima edite Open Coffee Baia Mare, azi anuntam pregatirele pentru a 2-a editea Open Coffee Baia Mare , unde firma Silkweb se va ocupa de organizare.

La eveniment sunt ivitati toti cei pasionati de mediul online, indiferent de nivelul de interactiune cu internetul.

Principala tema de discutie va fi : dezvoltarea mediului online pe plan regional , fiind invitati toti participantii sa-si prezinte proiectele sau ideile in acest sens.

Vezi mai multe informatii despre Open Coffee Baia Mare

Open Coffee Baia Mare

Shares

opencoffeeAzi dimineata de la ora 9:30 s-a desfasurat prima editie Open Coffee Baia Mare. Acesta initiativa apartine lu’ Chinezu , iar cu aceasta ocazie ne-am cunosct si personal.

Prezenta a fost peste asteptari (30 de persoane, bloggeri, jurnalisti si firme din domeniu), avand in vedere ca a fost prima editie de genul, care  a intrunit persoane din online-ul baimarean. Piata online din Baia Mare este abia la inceput si intr-o dezvoltare rapida, iar cei ce fac parte din aceasta comunitate chiar au multe de spus.

Aceste intalniri sunt mai mult decat binevenite, schimbul de pareri si idei fiind foarte importante pentru proiectele fiecaruia dintre noi. Sunt 100% sigur ca in anul ce vine astfel de evenimte se vor inmulti si in Baia Mare.

Ii salut pe toti participantii la aceasta prima edtitie de Open Coffee din Baia Mare.