Tag Archives for " afliere "

Proiect pentru programele de afiliere

Shares

Am demarat un nou proiect www.reclame-video.ro de testare pentru programale de afiliere din Romania. Proiectul meu va prezenta mai multe reclame online din diferite categorii , in special IT&C, telefoane , electronice etc.  Am discutat nu demult despre aceasta afiliere ce si cum trebuie facut, acum am hotarat sa pun si in practica cu putine explicatii.

Cum creeam o strategie pentru afilierea la un site precum emag.ro ? Am ales emag pentru ca este cel mai conoscut magazin online cu sistem de afiliere la momentul de fata, plus despre aceste produse as putea da informatii pentru vizitatorii site-ului meu.

1) alege un domeniu cat mai nisat, ex. telefoane mobile, gadgeturi, ipod, iphone , pc-uri etc.

2) informatia este principala componenta a site-ului respectiv. Cu cat informatia este mai noua si originala, ai sanse ca vizitatorii tai sa fie usor transformati in clienti. Fa articolelele de prezentare in asa fel incat sa-i faci pe vizitatori sa cumpere produsele, acestia trebuie convinsi ca au nevoie de acele produse si ca acestea sunt cele mai bune. Poti vorbi despre aparita produsului, acesta fiind nou pe piata, pretul scazut al acestuia si aminteste si de garantia pe termen lung pentru obiectul cumparat.

3) itegrarea widgeturilor trebuie facuta cat mai natural , precum reclamele google adsense, eu am ales si tema de la blog cat mai asemanatoare cu emag.ro pentru o integrare cat mai naturala a eventualului client trimis  spre ei

4) promovarea site-urilor tale prin diferite metode

Programale de afiliere sunt surse de castig pe termen lung, acestea putand fi considerate mici afaceri cu investitii financiare minime, care cresc in timp daca cineva vrea sa si munceasca pentru a obitine rezultatele dorite