Tag Archives for " youtube "

top cautari google

Ce s-a cautat pe Google in 2014

Shares

In ultimi ani, la fiecare sfarsit de an, Google face publica lista cu top cautari in motorul de cautare.

Pentru a nu “repeta” continutul postat de altii pe acesta tema, am sa incerc sa diverisific putin acest subiect, prezentand cateva informatii in plus, legata de top cautari pe YouTube si pe Google Images.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DVwHCGAr_OE#t=47[/youtube]

Lista cu cele mai populare cautari din Romania pe Google:Citeste mai mult

Videoclip anti google

Shares

Clipul de mai jos, creat de o organizatie non-profit din California, critica politica de confidentialitate pe care o practica compania americana Google ce detine cel mai mare motor de cautare din lume.

Oragnizatia e cheltuit 25.000 de dolari pentru aceasta capanie. “Incercam sa avertizam atat Google cat si utilizatorii de incalcarile repetate ale Google privind viata privata a oamenilor”, spune Jamie Court, presedinte al Consumer Watchdog.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ouof1OzhL8k[/youtube]

facebook dont like

Consecintele Crearii De Continut Online

Shares

Partile bune si fromoase legate de continutul web

Se stie si se vede faptul ca in ultimul timp toti din industria seo vorbesc despre crearea de continut original, legat de proiectele care se vor a fi promovate, imi amitesc ca am vorbit putin despre asta cand am discutat despre sfaturi de baza seo .

Da, e foarte important sa dam clientilor un continut cat mai proaspat si relevant cu serviciile sau produsele prezentate pe un site, sa explicam fiecare servicu in parte, sa prezentam istoria acestuia, sau modul de utilizare in detaliu a unui produs cumparat dintr-un magazin online,  cum este si foarte important sa promovam acest continut prin diferite medii, mai nou prin intermediul retelelor sociale.

Citeste mai mult