Tag Archives for " yahoo messenger "

yahoo-ads

Despre yahoo messenger

Shares

De o vreme in weekend stau mai mult pe invizibil pe yahoo si parca sunt mai relaxat. Nu mai primesc BUZZ-uri aiurea, nu mai intrebari stupide de la fel si fel de indivizi etc. Parca in weekend vin mai rar si mass-urile pe care chiar le urasc .

Oricat mai curat lista, mai dau ignor la cei cu spam-ul ( mass-urile ) tot mai apare cineva care se plictiseste si are chef de vorbaraie pe subiecte demne de cancan.  Folosirea yahoo messenger te poate ajuta sau nu, totul depinde de tine cat si cum vrei sa-ti faci treaba.

Sfat personal : daca nu vrei stres maxim cand chiar esti prins cu munca la un proiect , foloseste grupurile de prieteni in lista ta de yahoo, pune pe invizibil pe cei cu chef de vorba. Colegii si colaboratorii tai nu te vor bate la cap cu probleme aiurea, sunt persoane cu, care chiar trebuie sa comunici, restu pot folosii emailul sau cel mai indicat twitterul.

Cel mai important : nu da mass-uri !! te alegi repede cu injuraturi si cel mai probabil un ignor. De exemplu eu la al II-lea mass de la acceasi persoana o sterg din lista, iar la al III-lea ii dau ignor. Tu cum procedezi ?

urasca mass-urile de pe Yahoo

Shares

Se pare ca au luat o mica pauza mesajele stupide trimise ca mass pe yahoo messenger, dar incep sa apara mass-urile spam care sunt tot mai frecvente.

Oamenii incep sa-si promoveze serviciile si produsele prin yahoo mass, lucru considerat de mine ca spam. Daca tot se vrea o promovare pentru un produs/serviciu pe messenger sugere a se pune la status acel scurt mesaj cu un eventual link spre site astfel ajungand acolo doar cei interesati si fara a enerva pe nimeni.

Ca masuri luate pt aceste persoane ar fi;  antentionarea la primul mass, sters din lista la mass-ul nr 2 , iar la al 3-lea ignor din lista.