Tag Archives for " weekend "

yahoo-ads

Despre yahoo messenger

Shares

De o vreme in weekend stau mai mult pe invizibil pe yahoo si parca sunt mai relaxat. Nu mai primesc BUZZ-uri aiurea, nu mai intrebari stupide de la fel si fel de indivizi etc. Parca in weekend vin mai rar si mass-urile pe care chiar le urasc .

Oricat mai curat lista, mai dau ignor la cei cu spam-ul ( mass-urile ) tot mai apare cineva care se plictiseste si are chef de vorbaraie pe subiecte demne de cancan.  Folosirea yahoo messenger te poate ajuta sau nu, totul depinde de tine cat si cum vrei sa-ti faci treaba.

Sfat personal : daca nu vrei stres maxim cand chiar esti prins cu munca la un proiect , foloseste grupurile de prieteni in lista ta de yahoo, pune pe invizibil pe cei cu chef de vorba. Colegii si colaboratorii tai nu te vor bate la cap cu probleme aiurea, sunt persoane cu, care chiar trebuie sa comunici, restu pot folosii emailul sau cel mai indicat twitterul.

Cel mai important : nu da mass-uri !! te alegi repede cu injuraturi si cel mai probabil un ignor. De exemplu eu la al II-lea mass de la acceasi persoana o sterg din lista, iar la al III-lea ii dau ignor. Tu cum procedezi ?

Relaxarea din weekend la Pensiunea Firiza

Shares

Abia acuma am reusit sa descarc pozele din weekend. Am fost invitata la Pensiunea Firiza aflata la aproximativ 18 km de locul in care ma aflu acu si dau de veste. Fiind una dintre cele mai noi pensiuni din Maramures, pe timp de iarna serveste la loc de cazare pentru cei ce frecventeaza partia de sky de la Izvoare.

Recomand aceasta pensiunea pentru o portie de aer curat, una de cartofi prajiti pe disc cu gratare, te poti bucura peisajele naturi savurand o bere rece.