• You are here:
  • Home »
  • telefoane mobile

Tag Archives for " telefoane mobile "

Microsoft se aliaza cu Nokia pentru piata de telecom

Shares

microsoft-nokiaAvand o piata de peste 200 milioande de utilizatori cu toate acestea in scadere de la 47,7% la 45% Nokia este un principalul producator global de smartphone si un aliat natural al Microsoft.

Desii odata rivali Nokia si Microsoft au facut mieruci 12.08.2009 o alianta pentru a castiga din piata de telecom, acestia suferind pierderi in fata concurentilor Apple Inc cu iPhone, Research In Motion Ltd. cu BlackBerry şi nu in ultimul rand Google Android.

In viitorul apropiata noile smartphone-uri create de Nokia vor avea implementat Microsoft Office Mobile care ofera atat functia de email cat si aplicatiile Word, PowerPoint si Excel tot mai mult utilizate de catre consumatori.

Microsoft are in dezvoltare SharePoint Server, un portal destinat posesorilor de smartphone , clienti ai terminalelor cu noile tehnologii integrate.

google in criza financiara

Shares

Ce masuri ia google pentru criza financiara ?

Desii multe mari companii in aceasta perioada de criza financiara fac concedieri in masa google nu procedeaza la fel, astfel compania google reducand numarul contractelor de angajare fata de semestrele trecute din anii trecuti. Alte masuri luate : stoparea proiectelor experimentale, prioritate avand acum serviciile de cautari, publicitate online si aplicatiile web, ce-a mai importanta fiind publicitatea pe telefoanele mobile.