Tag Archives for " tehnologie "

vanzari online

De Ce Sa Vinzi Online

Shares

Este prima intrebare pe care si-o pun mai nou retailerii din Romania. Multi au inteles deja puterea online-ului in generarea de vanzari, altii sunt in curs de intelegere, iar restul mai cauta raspunsuri.

Daca cei de afara au inteles ca online-ul are o piata globala, cei din Romania, trebuie sa inteleaga ca internetul este evadarea lor din zona geografica a unui oras sau judet spre national si chiar mai departe, daca reusesc sa inteleaga suficient de bine acest fenomen numit ecommerce.

Marketing si Tehnologie

Fie ca este vorba de vanzari online sau offline, marketing-ul si tehnologia sunt cele care stau la baza comertului, iar odata cu dezvoltarea si imbunatatirea acestora, cifrele afacerii tale pot creste considerabil.

Oamenii de vanzari, oamenii care asigura suportul, garantia, logistica marfii, contabilitati, intrari, iesiri, investitii si profituri sunt alte puncte comune ambelor medii in care se fac vanzari.

De Ce Online ?

Pentru ca este mult mai simplu, pentru ca aici imbinand marketing-ul si tehnologia obtii rezultate bune mult mai rapid, poti lua sau schimba decizii de la o ora la alta, poti comunica si masura feedback-ul chiar in timp real.Citeste mai mult

Noul Audi TTS robotizat

Shares

Se pare ca noul model de Audi TTS se va putea conduce si fara volan, dovada o fac cei de la DARPA Grand Challenge , care prin testele proprii au ajuns la o viteza de 210 km/h intr-o masina fara sofer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-CuVVZq9GfY[/youtube]

Dupa cum evolueaza tehnologie, este foarte posibil ca pe viitor masinile sa fie conduse cu puterea mintii, iar senzorii sa ocoleasca posibilele obstacole .

Lexmark Pro 905

Shares

Lexmark a lansat primul multifunctional cu jet de cerneala prevazut cu touch screen si care permite conectarea la internet, functie foarte utila pentru orice firma. Momentan in Romani compania Lexmark are 12 angajati. Un procent de 65% din business-ul Lexmark se adreseaza zonei corporate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SYarpQskfIc[/youtube]

Pretul acestor noi multifunctionale variaza intre 59 si 199 euro pentru utilizatorii de rand ( uz personal ) , iar modelele profesionale au preturi cuprinse intre 169 – 399 euro.

Cubul 3D

Shares

Iata cat demult evolueaza noua tehnologie. Ce urmeaza in viitor ?