Tag Archives for " spam "

yahoo-ads

Despre yahoo messenger

Shares

De o vreme in weekend stau mai mult pe invizibil pe yahoo si parca sunt mai relaxat. Nu mai primesc BUZZ-uri aiurea, nu mai intrebari stupide de la fel si fel de indivizi etc. Parca in weekend vin mai rar si mass-urile pe care chiar le urasc .

Oricat mai curat lista, mai dau ignor la cei cu spam-ul ( mass-urile ) tot mai apare cineva care se plictiseste si are chef de vorbaraie pe subiecte demne de cancan.  Folosirea yahoo messenger te poate ajuta sau nu, totul depinde de tine cat si cum vrei sa-ti faci treaba.

Sfat personal : daca nu vrei stres maxim cand chiar esti prins cu munca la un proiect , foloseste grupurile de prieteni in lista ta de yahoo, pune pe invizibil pe cei cu chef de vorba. Colegii si colaboratorii tai nu te vor bate la cap cu probleme aiurea, sunt persoane cu, care chiar trebuie sa comunici, restu pot folosii emailul sau cel mai indicat twitterul.

Cel mai important : nu da mass-uri !! te alegi repede cu injuraturi si cel mai probabil un ignor. De exemplu eu la al II-lea mass de la acceasi persoana o sterg din lista, iar la al III-lea ii dau ignor. Tu cum procedezi ?

phishing romcard

Shares

ATENTIA MARITA PLS !!!

azi s-a inceput o campanie de SPAM PHISING in numele ROMCARD

rog pe cei care primesc astfel de emailuri sa le ignore sau raporteze ca spam si in nici un caz sa nu-si dea datele personale de pe card in special codul pin

Faci cumparaturi online? Adauga protectie suplimentara tranzactiilor tale.
Prin activarea serviciului “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™” vei primi o parola unica care va asigura autentificarea ta ori de cate ori vei face cumparaturi online cu cardul tau, asigurand astfel protectia tranzactiilor tale.

Tot ce trebuie sa faci este sa activezi acest serviciu astazi.

De fiecare data cand vei dori sa efectuezi o plata la un magazin on-line participant la acest serviciu – numai acelea care afiseaza logo-ul “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™”- va trebui sa furnizezi parola personala inainte de incheierea tranzactiei. In acest fel esti sigur ca numai tu folosesti cardul tau Visa sau MasterCard pentru cumparaturile pe Internet. Activarea acestui serviciu este rapida, usoara si fara nici un cost !

Pentru a face cumparaturi on-line in deplina siguranta nu trebuie sa obtii un alt card decat cel detinut pana in prezent. Acest serviciu a fost dezvoltat de catre VISA & MasterCard International  si se bazeaza pe standardul 3D Secure, ce inglobeaza cele mai noi tehnologii de securizare a tranzactiilor pe Internet.


CUMPARA INTELIGENT, CUMPARA IN SIGURANTA
Indiferent daca ai mai efectuat sau nu plati pe Internet, iti oferim acum acces gratuit la serviciul “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™” pentru ca tu sa fii protejat de eventuale fraude prin utilizarea neautorizata a cardului tau in cadrul tranzactiilor on-line, orinde in lume s-ar desfasura acestea.
•  Acest standard de securitate este destinat sa aduca in lumea virtuala acelasi nivel de securitate ca si in lumea reala, prin confirmarea catre comerciantul on-line ca cel ce utilizeaza cardul este si detinatorul legitim al cardului respectiv;
•  Cand se initiaza tranzactia, identitatea ta va fi confirmata folosind o parola, la fel cum, in prezent, la orice magazin, semnezi o chitanta.

Activeaza-ti serviciul Verified by Visa si MasterCard® SecureCode™ !
1. Incepe procesul de activare furnizand corect toate informatiile ce iti sunt solicitate, conform pasilor de mai jos
2. Pentru viitoarele tranzactii online iti vei confirma identitatea prin introducerea parolei

*Activarea serviciului “Verified by Visa” si “MasterCard® SecureCode™” necesita Microsoft Internet Explorer 4.01, Netscape Navigator 4.08 sau versiuni mai noi.

Activeaza acum serviciul

ATENTIE: Dupa 3 incercari nereusite va trebui sa mergi la cea mai apropiata sucursala bancara pentru a completa un formular de deblocare

A NU SE DA DATELE PERSONALE IN SPECIAL CODUL PIN !!!

urasca mass-urile de pe Yahoo

Shares

Se pare ca au luat o mica pauza mesajele stupide trimise ca mass pe yahoo messenger, dar incep sa apara mass-urile spam care sunt tot mai frecvente.

Oamenii incep sa-si promoveze serviciile si produsele prin yahoo mass, lucru considerat de mine ca spam. Daca tot se vrea o promovare pentru un produs/serviciu pe messenger sugere a se pune la status acel scurt mesaj cu un eventual link spre site astfel ajungand acolo doar cei interesati si fara a enerva pe nimeni.

Ca masuri luate pt aceste persoane ar fi;  antentionarea la primul mass, sters din lista la mass-ul nr 2 , iar la al 3-lea ignor din lista.