Tag Archives for " sondaje "

Parerea ta conteaza

Shares

sondajeDin dorinta de a perfectiona cat mai mult proiectele clientilor si pe cele personale, am ajuns la concluzia ca cel mai bine este ca publicului ( mai ales cei din domeniu ) sa-si poata exprima parerea pro sau contra asupora unora dintre acestea.

Astfel participarea interactiva prin comentarii si raspunsuri pentru anumite sondaje va fi benefica pentru toti cei care vor un mediu online cat mai “curat si sanatos” in Romania. Periodic voi publica chestionare si sondaje cat mai interesante pe diferite teme legate de internet, seo, marketing online etc. , ale caror rezultate pot fi oricand vazute aici. Oricare dintre noi suntem curiosi de anumiti factori de decizie in rezolvarea unor probleme legate de proiectele nostre online. Numai printr-o participare activa a celor din domeniu sau a celor interesati de utilizarea proiectelor respective se poate ajunge la un produs finit bun.

Eu cu ce ma aleg din asta ?

Eforturile tale nu raman ne rasplatite, astfel vor fi activate comentariile la subiect cu orice  anchor name , acest blog fiind dofollow, utilizatorii care dau cele mai bune comenturi pot cere postarea unui banner 125*125 pe acest blog, iar periodic se va extrage castigatorul unui banner cu 50.000 de afisari pozitionat pe anunturi-az.ro in categoria dorita.

Pe viitor premiile se pot transforma in tricouri personalizate dupa pretentiile utilizatorului sau stick-uri de memorie.

[poll id=”2″]