Tag Archives for " servicii seo "

seo

Costuri Pentru Serviciile SEO

Shares

Deja aproape toata lumea stie ce reprezinta serviciile seo si aproape toti proprietarii de site-uri au nevoie de aceste servicii, doar ca o parte nu stiu ce costuri implica.

Avand in vedere faptul ca zilnic apar sute de noi pagini web pe fel si fel de nisa automat creste concurenta pentru cei deja prezenti in piata, sau luat invers pentru cei noi intrati in treaba cu online-ul este tot mai greu sa-si dezvolte afacerile in acest mediu daca  nu dispun de un buget decent.

Mai departe am sa explic in cateva cuvinte si fara termeni tehnici motivele pentru care merita platite aceste servicii, care pot fi considerate ca o a doua investite in online alaturi de site-ul tau.

Citeste mai mult

seo

Clientii: Servicii SEO Si Directoarele Web

Shares

Criza inca e in floare pe la noi, spam-ul la fel, astfel folosindu-se de baze de date cu zecii de mii sau sute de mii de mailuri “expertii seo” de pe la noi au reusit sa educe clientii cum sta treaba cu aceste servicii si mai ales cu directoarele web.

Oferind consultanta seo ,observ  mai nou tot mai multi clienti intreaba pe cate directoare web le este listat site-ul sau .. pentru o suma ( MICA ) de bani pe cate directoare web ii se adauga site-ul ?

Raspunsul este foarte clar si sincer; firma noastra nu cere bani pentru inscrierea in directoare web, abonamentele lunare se platesc pentru serviciile seo, care consta in ceva mai multa munca decat o simpla inscriere in directoare care oricum nu mai este prea relevanta pentru motoarel de cautare ex: google.ro

Nu demult am fost contactat de catre un client al carui site a fost inscris in mii de directoare de catre o “firma fantoma” pentru o suma de nici 20 eur. Omul era destul de disperat deoarece site-ul sau nu mai aparea nicaieri in google, iar tristetea l-a cuprins si mai mult cand i-am spus ca acest site este banat de google pentru spam. Despre seo pentru clienti am mai vorbit odata.

De retinut : serviciile web se platesc pe masura complexitatilor nu pe vorbe aruncante in vant de catre orice “meserias” care vrea sa faca bani de un suc si pe urma sa scrie pe blogul personal ca face bani pe internet. Directoarele web si-au pierdut din importanta in fata “ochilor” motoarelor de cautare, deci nu mai conteaza ca site-ul tau sa fie inscris in mii de directoare web.