Tag Archives for " servicii online "

Agentiile de publicitate si internetul

agentii de publicitateSuntem in 2010 cand toata media vorbeste despre scaderile mari de bugete pentru publicitate, fie ea online sau offline. Ziarele online si blogurile spun ca publicitatea online va avea cel mai putin de suferit, ba chiar s-ar putea observat cresteri semnificative. Tu ce zici ?

Citeste mai mult

Rasplatesti munca altora ?

Shares

Te-ai hotarat sa-ti pui in aplicare planul pentru urmatorul proiect online. Cu experienta pe care o ai plus o scurta cautare pe net ai gasit un free CMS ( WordPress, Joomla, Drupal, phpBB etc )  potrivit pentru acest proiect.

Daca tot nu esti dispus sa pltesti o firma din domeniu pentru a-ti creea siteul de care ai nevoie lasa macar un linck ( back linck ) spre cei care te-au ajutat, chiar daca e cu atributul nofollow pentru a nu pierde pr-ul mult dorit. Pana acu o vreme si eu am scos aceste linck-uri dar este timpul sa-i rasplatim pe toti care ne ajuta printr-un simplu back link in cazul nostru daca nu cu bani. Daca tie rusine ca in josul pagini tale apare un link despre care toata lumea stie ca ofera servicii gratuite, atunci plateste aceste aplicatii. Plus daca toti ar elimina aceste link-uri cum ar afla restul potentialilor utilizatori despre aceste “mine de aur” cu ajutorul carora tot mai multa lumea incearca sa se imbogateasca. Plasarea unui linck in pagina ta spre un site cu un trust mare nu duce la un minus dat de google in acest sens, chiar din contra.

Nimanui nu-i place sa ii se fure articole si acestea sa fie postate in alta parte, dar daca acestea ar avea un link spre sursa de “imprumut” supararea ar fi mai mica pentru ca munca ta ar fi rasplatita. La fel se intampla si cu scripturile gratuite tot mai frecvent utilizate din lipsa de timp si bani pentru dezvoltarea unor proiecte.

seo

Serviciile SEO Pentru Clienti

Shares

Se pare ca tot mai multi clienti au auzit de servicii seo si avantajele acestor servicii pentru afacerilor lor online. Majoritatea acestor clienti isi dau seama de necesitatea acestor servicii abia dupa o perioada de 3-6 luni timp in care situl este online dar nu sunt comenzi pentru serviciile sau produsele oferite.

Dupa ce-si iau iniman dinti apeleaza la consultanta seo pentru a cere parerea celor in conostinta de cauza despre aces domeniu. Pe urma urmeaza discutiile lungi si plictisitoare din puctul de vedere al clientului care de la inceput iti spune “sa-i dictezi” lu’ google sa-i pune situl lui pe prima pozitie daca se poate din urmatoarea zi. Clientii nu inteleg ca serviciile seo necesita munca pe o lunga perioada de timp, primele rezultate vizibile putand fi observate dupa 2 luni de munca ( optimizare on site, link building, prezentari media etc. ) . Multi nu-si cunosc nici principalii termeni ( cuvinte cheie ) dupa care vor sa le fie gasita pagina, optand pentru cuvinte sau legaturi de cuvinte uzuale doare in limbajul lor , dar un audit seo le lumineaza mintea si astfel incep sa-ti asculte parerile. Sunt si clienti care isi sustin ideea ca situl lor sa fie promovat numai dupa cuvintele specificate de el pentru ca “el stie” ca asa e bine si asta cauta clientul. Dinou acest lucru nu dureaza mai mult de 3-6 luni pentru ca se observa faptul ca desii serviciile seo au fost bine facute si pagina iese in fata la cautari comenziile nu vin.

Sunt multe firme bune in tara care ofera de servicii de promovare web . Daca a-ti ajuns sa le cereti parerea si sa primiti raspunsuri mai bine sa-si faca ei treaba cum o stiu mai bine, fara a intervenii cu “idei”. Sugerez optimizare si promovare regionala, despre care am sa mai vorbesc.