Tag Archives for " publicitate "

despre afiliere

Tot mai multi internauti vorbesc acum despre afiliare si programele de afiliare.

Se stie ca eMag a dat un boom in ceea ce inseamna afiliere in mediul online din Romania. Toti bloggeri au inceput sa-si insereze bannerele de afiliere  astept-and un castig rapid si cat mai mare posibil, nestiind unele au efect egal cu ZERO. Dupa o lunga perioada de asteptare fara rezultate CPA incep posturi cum ca, nu ar merita sistemele de afiliere online. Normal ca avand un blog despre animale si pescuit nu ai cum sa vinzi laptop-uri sau orice alte electronice. Pentru a face bani doar din blog si fara investitie e nevoie de blog-uri pe nisa respectiva cu multe articole originale si de calitate referitoare la anumite produse prezente in bannerele de afiliere. Simple prezentari de produse noi aparute atrag review uri si un trafic de calitate care se converteste usor in actine ( CPA ) . Pentru acest lucru nu trebuie decat sa urmaresti site-urile producatorilor frecvent pentru a fi la curent cu noutatile pe urma faci pe propriul blog un articol despre acesta si astepti ca traficul site-ului tau sa depaseasca 5.000 de vizitatori unici / zi , asftel poti traii de pe blogul tau linistit.

Nu uita de optimizarea seo si promovarea blog-ului tau ! In acest sens ofer consultanta seo sau audit seo .

promovarea afacerii

Shares

Orice start-up trebuie promovat cat mai eficient. Fara promovare nu ai clienti, nu ai clienti nu faci bani, nu faci afaceri.

Bugetul unei firme mici este limitat la inceput si trebuie folosit cat mai eficient, de aceea sugerez creearea unei pagini web si promovarea acesteie pe motoarele de cautare. Dece asa ? Pentru ca sa ajunga la tine doar cei interesati de serviciile/produsele tale – ei cauta – te gasesc – te contacteaza – tu vinzi / prestezi

Promovare se poate face si in media ( ziare, radio tv ) dar ce se intampla? Preturile sunt mult prea mari pentru o firma aflata la inceput de drum, astfel de companii fiind indicate pentru imagine doar.( vezi firmele mari consacrate )

Promovarea prin pliante / fluturasi – mai putin constisitoare decat media, dar ce se intampla? Se fac 15-20.000 de fluturasi minim si se impart aiurea pe strada, ei cati dintre cei care au primit ( cu forta ) aceste biletele sunt interesati de serviciile / produsele dumneavoastra?

Promovare afacerii dvs. trebuie sa fie cat mai eficienta, iar bani trebuie invesiti inteligent in acest scop. Oferim consultanta seo , servicii de web design , gazduire web si optimizare site .

google in criza financiara

Shares

Ce masuri ia google pentru criza financiara ?

Desii multe mari companii in aceasta perioada de criza financiara fac concedieri in masa google nu procedeaza la fel, astfel compania google reducand numarul contractelor de angajare fata de semestrele trecute din anii trecuti. Alte masuri luate : stoparea proiectelor experimentale, prioritate avand acum serviciile de cautari, publicitate online si aplicatiile web, ce-a mai importanta fiind publicitatea pe telefoanele mobile.