• You are here:
  • Home »
  • programe afiliere

Tag Archives for " programe afiliere "

emag-profitshare

Un An De Afiliere cu Emag.ro

Shares

Sistemul de afiliere de la eMAG.ro a trecut cu brio primul an de activitate. In martie 2009 cel mai mare magazin online din Romania lanseaza platforma de afiliere eMAGProfitShare .

Aceasta platforma permine afisarea reclamelor prin widget-uri cu produse promovate de eMAG pe toate site-urile inscrise in retea. Folosind acest sistem vizitatorii site-ului tau pot fi la curent cu ultimele noutati in materie de produse IT&C sau electrocasnice, iar notorietatea si increderea data de furnizor ii poate transforma mult mai rapid in clienti pentru produsele promovate de tine. Fiecare comanda finalizate de un client ajuns pe emag prin intermediul site-ului tau va fi recompensata cu un comision de 3% din valoarea comenzii.

eMAG ProfitShare in cifre (are cu ce se lauda)

In aceasta perioada 9000 de site-uri au ales ProfitShare ca forma de monetizare din care doar 4000 au ramas active. Acestea au generat peste 800 de milioane de afisari si peste 1,7 milioane de click-uri. Comisioanele acordate prin acest sistem de afiliere au fost de 235.000 RON.

Pentru consultanta online in vederea monetizarii site-urilor prin intermediul acestui program de afiliere ma poti contacta prin formularul de contact sau printr-un simplu comentariu.

Dupa acest BUZZ dat cu rapoartele, oare cate site-uri se vor adauga retelei de afiliere  eMAG ProfitShare ?

despre afiliere

Tot mai multi internauti vorbesc acum despre afiliare si programele de afiliare.

Se stie ca eMag a dat un boom in ceea ce inseamna afiliere in mediul online din Romania. Toti bloggeri au inceput sa-si insereze bannerele de afiliere  astept-and un castig rapid si cat mai mare posibil, nestiind unele au efect egal cu ZERO. Dupa o lunga perioada de asteptare fara rezultate CPA incep posturi cum ca, nu ar merita sistemele de afiliere online. Normal ca avand un blog despre animale si pescuit nu ai cum sa vinzi laptop-uri sau orice alte electronice. Pentru a face bani doar din blog si fara investitie e nevoie de blog-uri pe nisa respectiva cu multe articole originale si de calitate referitoare la anumite produse prezente in bannerele de afiliere. Simple prezentari de produse noi aparute atrag review uri si un trafic de calitate care se converteste usor in actine ( CPA ) . Pentru acest lucru nu trebuie decat sa urmaresti site-urile producatorilor frecvent pentru a fi la curent cu noutatile pe urma faci pe propriul blog un articol despre acesta si astepti ca traficul site-ului tau sa depaseasca 5.000 de vizitatori unici / zi , asftel poti traii de pe blogul tau linistit.

Nu uita de optimizarea seo si promovarea blog-ului tau ! In acest sens ofer consultanta seo sau audit seo .