Tag Archives for " ppc "

Traininguri Google AdWords in Romania

Shares

google-romania Agentia de marketing online, Kondiment lanseaza AdWords Seminar Leader, primul training AdWords din Romania.

Acest seminar se adreseaza atat incepatorilor cat si profesionistilor din marketing online, iar costurile de participare sunt de 125 euro pentru incepatori si 145 pentru profesionistii in domeniu.

Primul seminar, cel din 18.12.2009 se va adresa incepatorilor. Practic este o Initiere in AdWords , care va ajuta la indeplinirea obiectivelor de promovare online a unor servicii si produse. Cursul se va desfasura pe durata unei zi, ajuta la intelegerea notiunilor de publicitate online, gestionarea bugetelor de promovare in mediul online cat si a timpului investit in acest sens.

Al II-lea seminar are loc in data de 15.01.2010 si dupa cum ii spune si numele AdWords pentru Profesionisti se adreseaza celor mai avansati din acest domeniu. Aici participantii vor invata optimizarea campaniilor de promovare online, cresterea traficului venit din PPC (Pay per click) cat si cresterea ratei de conversie.

Participantii la aceste seminarii vor beneficia de un voucher de 50 USD pentru publicitate AdWords.

Afla mai multe informatii despre AdWords Seminar Leader .